četrtek, 3. februar 2011

Alive, but not kicking



Lahko bi začela z opravičilom... Nisem mogla sedeti za računalnikom, le pošto sem prebrala. Tudi pri vseh vas nisem bila na obisku, zato tudi komentirala nisem. Bom vse nadoknadila, obljubim!! Včasih pač paše odklop in pobeg v knjige. In to sem počela ta teden. Kadarkoli dobim pod roke Patricio Cornwell me ni za okolico. Vse njene knjige sem že neštetokrat prebrala, zato se mi Kay Scarpetta in Pete Marino, glavna junaka, vedno zdita kot stara znanca, ki ju vedno znova rada srečam. Obožujem kriminalke in P. C. je mojstrica svojega poklica. Včasih zvečer berem zato, da lahko zaspim, pri njej sem jezna vsakič, ko se mi oči začnejo zapirati in vem, da ne bom mogla več dolgo vztrajati!

Vijola blokec je še zadnji vijola blok in serije mojih dolgov. Ker je že v varnih rokah prejemnice, se lahko pojavi tudi tu. Spet sem dolgo iskala inspiracijo, pa prave barve papir. Tudi vsaka vijola pač ni vijola!! Končno sem ga našla in bila zadovoljna. No, kolikor sem jaz z vijolo lahko sploh zadovoljna! Zraven je potoval še mini posti it blokec. Tokrat sem za primerjavo zraven postavila kovanec za en evro, kajti iz prejšnjih objav res ni bilo razvidno, kako minjaturni so ti blokci. Uživam, ko "preoblačim" najmanjše med njimi! Uživam, ko matram prste in oči! Če bi se dobili še manjši, bi preoblačila še manjše!!

Sedaj pa grem, da preberem še zadnjih nekaj strani! Za poslastico, za desert, za češnjico na koncu mojega dneva...

Imejte se radi!

Maja

20 komentarjev:

  1. Prekrasan blokić Majo, sve pohvale!
    Pusa i lijep pozdrav iz sunčane Rijeke.

    OdgovoriIzbriši
  2. Luškani blokci! Res si nisem predstavljala, da so tako majhni. Za take miniature je potrebno še več truda. Uživaj v prebiranju!

    OdgovoriIzbriši
  3. micenoooooo! in srčkano :)

    uživaj v trenutkih s knjigo. in privošči si jih veliko :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Barva pri tebi ni nobena ovira.Tako tudi vijola blokec izgleda lepo. Roži ..., le kako ti uspe, sama vedno preveč zažgem rob. Miniaturka :)). Lp

    OdgovoriIzbriši
  5. Tudi mene jezi, ko se mi ob priljubljenih knjigah prehitro zapirajo oči...a ti bi še menjši blokec? prereži tega na pol ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Mooooja sta, oba vijolična lepotca!!! Odkar sem prejela paketek, se ju ne morem nagledat, in še vedno nisem čisto odločena, kakšne in katere sanje bodo našle mesto v večjem. Ta micen bo pa tako ali tako ostal takšen, kot je. Ga je preveč škoda za kaj drugega. Maja, popolnoma si zadela! Še enkrat hvala!

    OdgovoriIzbriši
  7. Uživaj v knjigi, avtorice še ne poznam, a si me kar navdušila, čeprav me zadnje čase bolj vleče v chick-lit, hehe...

    Izdelki pa fantastični, kot vedno, res imaš jeklene živce za tele mini kreacije!

    OdgovoriIzbriši
  8. Veš, da skoraj vedno, ko grem v knjižnico, zaidem med policami s kriminalkami in tam, pri črki C iščem, če je kaj novega od Patricie? :) Že več kot eno leto nič :(
    OOo, kakšni miniaturni blokci. Fajn, ker si dala kovanec za primerjavo.
    Čudoviti so!

    OdgovoriIzbriši
  9. Maja, vijola ti tako dobro uspeva, da jo moraš uvrstiti na svoj repertoar (vsaj občasno). Oba bloka sta prekrasna, mali ker je taka lepa miniatura in veliki, ker ga krasijo prekrasne rože.

    OdgovoriIzbriši
  10. Če je knjiga sprostitev in gonilo k novim idejam, pa naj bo tako. Radi pogledamo rezultate izpod tvojih prstov.
    Pozdravček.

    OdgovoriIzbriši
  11. Vsekakor paše odklop in povsem prav, da si to naredila. Jaz imam ta užitek, ko sem na morju, takrat se za cele 3 tedne popolnoma odklopim od ponorelega sveta. Paše, zelo! Pa res si nisem predstavljala, da so ti blokci tako mini. Ti si še en taki pacient kot jaz, manjši so koščki, bolj zanimivo je delat z njimi :))))Tudi večji bratec je zelo lep s tema rožama. Glede sanj pa vsekakor drži, zakaj bi jih sploh omejevali.

    OdgovoriIzbriši
  12. Joj Maja, čudovito! Ne poznam te pa vendar me vsaka tvoja objava razveseli, zelo rada berem tvoje zapise in nemalokrat sem se zjokala ob tvojih besedah.
    Hvala, ker z nami deliš svoje ustvarjanje in delček življenja. Občudujem te in ti želim lepe naslednje dni!

    Mateja

    OdgovoriIzbriši
  13. A za Natašo je bil, potem je pa čisto pravega formata in barve :)).

    Odklop je vedno dobrodošel, sploh če je dobra knjiga zraven,ali pa dober film. Takrat ne rabiš nič in nikogar.
    Naj ti teknejo, zadnje strani:)).

    OdgovoriIzbriši
  14. Sem šla v živo preverit, ali si res te čist tamalemicenenajboljmicene blokce preoblačila in si jih res, ojejhete, ojejhete, kakšno potrpljenje :D

    OdgovoriIzbriši
  15. Kako lep komplet.In mini mini blokec, pa rožice na velikem.Krasno. Jaz tudi rada preberem Patricio :-) mhmhm že dolgo nisem nič njenega imela v rokah:-)

    OdgovoriIzbriši
  16. Oba blokca prekrasna. Odklop z najljubšimi knjižnimi junaki pa je tudi meni sladek. Uživaj.

    OdgovoriIzbriši
  17. Uf, spet sta tako cotkana, ta mičken pa sploh, tudi meni so strašansko všeč take drobcene in dodelane stvari...Zelo lepo! Lepo te pozdravljam :))

    OdgovoriIzbriši
  18. Tudi jaz obožujem njene knjige, vedno so zelooo napete. Ko sem enkrat brala eno starejšega datuma, sem se spraševala zakaj je šel glavni junak v knjižnico in ne lepo vprašat strica Googla?! Ja seveda, ker strica Googla takrat še ni bilo. :) :)

    Zelo luštna blokca. :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas!! Vaše spodbude mi veliko pomenijo.