sreda, 6. marec 2013

Craft it forward in osmomarčevski swap



Pridejo trenutki, ko najdem inspiracijo povsod: v besedah, slikah,  barvnih kombinacijah, v nakitu drugih..., ko le zaprem oči in pred mano nastajajo nove in nove oblike, ideje...
Pridejo trenutki, ko ideje vrejo iz mene, prehitevajo druga drugo in morda niti ne počakajo, da izdelek dokončam...
Pridejo trenutki, ko ideje vrejo... a le na papir in čakajo voljo, ki bi zagnala roke...
Pridejo trenutki, ko ni ne idej ne volje za roke... Le malodušje in obup nad praznino glave... Takrat potrebujem nekaj, da me sune in zbudi... Nek zunanji razlog za ustvarjanje. Prav zato sem se pri EkoMartini pofočkala pod idejo Craft it forward. Pa tudi zato, ker se mi zdi ideja mreženja na ta način zanimiva in pozitivna... Ker imam rada, če me doma pričaka paketek v katerem se skriva nekaj lepega in narejenega z ljubeznijo. Izdelek poln srčnosti. In prav tak me je pričakal že v ponedeljek! Martina mi je poslala čudovito škatlico za nakit in blokec za vse tiste ideje, o katerih sem pisala malo prej. Dva sončna izdelka, topla, polna optimizma in pomaladi! Martina: najlepša hvala! Moj ponedeljek je bil zato veliko, veliko lepši!
In kakšna je sedaj moja oziroma vaša naloga. Navodila sem skopirala kar od Martine:

Petim blogerkam  bom podarila svoj DIY- »naredi sam« izdelek. Ko boste prejeli  mojo pošto, ste na vrsti vi! Najprej naredite objavo (kot je ta moja) in nadaljujete  Craft it forward projekt s tem, da še sami pošljete drobna  DIY presenečenja prvim petim komentatorjem. Kot rečeno, lahko je karkoli, le da je samo vaš, ročno ustvarjen izdelek. Če se mi bo katera pridružila, se naj "pofočka " pod to objavo.

Pet mini darilc je narejenih, čakajo le tiste, ki se boste opogumile in pofočkale pod to idejo:)

Da pa je teden popoln, me je danes doma čakal še en paketek: paketek osmomarčevskega swapa, ki so ga organizirale na Izdelovalnici malih umetnin. Prejela sem čudovit komplet ogrlice in prstana, ki mi ga je poslala Romana. Romana, najlepša hvala!! Ker nisem nikjer našla tvojega e naslova, te prosim, če se mi oglasiš tu, da se ti lahko zahvalim malo bolj osebno!! Nakit je čudovit!

Kaj pa sem za swap poslala jaz pa kdaj drugič, saj ne vem, če je paketek že prišel do novega naslova!

Imejte se radi!

Maja

6 komentarjev:

  1. Ker si zapisala, kot bi sama pisala svoje občutke in ker mi je ideja všeč, se ti z veseljem pridružim. Čez vikend bom pripravila objavo in pet darilc.

    OdgovoriIzbriši
  2. Maja, čudovit zapis. Ko berem tvoje objave, obstanem in razmišljam. Vesela sem, da ti je bilo darilce všeč. Bilo mi je v veliko veselje in HVALA tebi!

    OdgovoriIzbriši
  3. Draga Maja, kdo bi sploh želel zamuditi tvoje darilce:)) A trenutno pomanjkanje časa... Sem se oglasila le zato, da ti povem, da sem prebrala tudi tole tvoje objavo, dobila si čudovito Martinino darilo.
    Trenutno v svoj dan nekako ne spravim še izdelavo petih ročno izdelanih daril, zato zaenkrat žal ne morem sodelovati, čeprav bi prav rada, je tudi meni ideja prav posrečena. Bom z veseljem spremljala, kaj bodo prejele tvoje srečne prejemnice.
    Prijazen pozdrav:)


    OdgovoriIzbriši
  4. dobre ideje ^^ sem se samo ''pofočkala'' da ti povem kakšne dobre ideje maš in talenta :)
    jaz pa raje ne sodelujem ker js+pošta ne greva ravno skupaj ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Maja super ideja, krasno škatlico si dobila pa tudi krasno ogrlico :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Pokukaj na Metuljčico, nagradica.......

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas!! Vaše spodbude mi veliko pomenijo.