sobota, 28. marec 2009

Giant extruder spet fuč!

Giant PC ekstruder drugič. Rezultat: dva zdrobljena diska, veliko jeze in slabe volje in sklep, da gre mašina dokončno v klet!! Pač eden izmed zgrešenih nakupov! Morda mi v Angliji še Maniguette razjasni obzorja, kaj delam narobe, ker namreč Martin Krpan ravno nisem!
Z nekaj truda sem uspela rešiti vsaj en del iztisnjene mase. V glavi sem imela veliko bolj okrašeno zapestnico, ki pa sem jo za ziher voljo pustila kar takole preprosto. Mi je vseeno všeč, saj zgleda zelo naravno, vendar pa me vsak pogled nanjo spomni na zvok drobljenja diskov!

Ne morem povedati, kako besna sem bila spet!! Pa zakaj za vraga naredijo za tako gigantske ekstruderje diske iz pleksija, za male pa iz aluminija! Zame bi jih morali narediti iz jekla! Sem jim pisala tja v daljno Ameriko, da za slovenske Krpanke to ni! Še na You tubu ni nobenega videa o tem, pa tam res najdeš vse humano in nehumano!

Zdaj, ko smo spet v hiši pržgali luči (in seveda računalnike) in spet onesnažujemo naše okolje, grem objokovat svojo nesrečo kar pred TV:D

Maja

2 komentarja:

  1. Uau, kakšna dobra zapestnica! takšna nič načičkana, je prav super.
    Upam, da ekstruderja kmalu spraviš v red, ker čeprav sta nekako na bojni nogi, z njim delaš čudeže.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ojla bejba! Moje sožalje za ekstruder. Sem bla že na tem, da si ga privoščim, pa se mi zdi, da si ti vseeno bolj švoh kot jaz. In že tebi vse poka.... Zapestnica in vsi obeski, zlasti ta z mrežico....Uauuuu! Tudi zgodovinsko nakladanje je poučno, bom sprobala tole z likalnikom.LPM

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas!! Vaše spodbude mi veliko pomenijo.