nedelja, 5. april 2009

Črno bela melanholija

Zadnje čase se proti svoji volji družim z melanholijo. Tako pač je, ko loviš nek cilj, ki se ti neprestano izmika in odmika... Saj poznate Cankarjevo Francko in njen voz...
Me je Mateja izzvala, da naj pokažem, kaj skrivam po poredalih. Veliko-veliko je kosov, ki sem jih začela, pa nikoli dokončala ali pa mi dokončani sploh ne potegnejo! Imam namreč veliko coklo, ki se imenuje perfekcionizem, zaradi katerega me pri izdelku v oči bodejo le napake. Pri tem obesku se mi je razpacalo sekundno lepilo, ki je pustilo sive lise. Sicer se ne vidijo, ko je obesek za vratom, jaz pa jih vidim vseeno. Poimenovala sem ga po trenutnem razpoloženju. 
Saj vem: življenje vedno poskrbi, da se stvari same po sebi uredijo! Samo verjeti je treba, kar pa je včasih neskončno težko...

Lepo nedeljo!

Maja

PS

15 komentarjev:

  1. Nič melanholičnega ne vidim! Krasen je!

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni je obesek čudovit! Ko bo pri tebi še bolj sončno, bo melanholija le še spomin. Morda mi je ta obesek všeč zaradi črno bele, ker sem sedaj v tej fazi, pa tudi ime mu paše... uvau!

    OdgovoriIzbriši
  3. Jaz pa rabim še malo pohvaliti za nazaj. Res delaš prelepe obeske in se mi dopade, ker vedno poskušiš kaj novega. Melahonijo pa kar na vratih naženi !

    OdgovoriIzbriši
  4. Super je tale obesek, pa kakšna melanholija.Lahko razmišljaš tudi drugače, v črni in v beli je skrita cela mavrica.Kar se pa cilja tiče- počasi se daleč pride, ali tisto iz reklame"Saj bo šlo".

    OdgovoriIzbriši
  5. Jaz ti priporočam koktail z naravo, soncem, ananasom, pomarančo in čokolado s feferoni, mmmmmmm. Sonce, voda, zrak, svoboda, vse to so stvari ki jih jaz čutim v tvojih izdelkih in to si tudi ti.

    Želim ti veselo pomlad

    OdgovoriIzbriši
  6. Črno bela kombinacija je višek elegance in tale obesek je še ena mojstrovina. Kontrast med barvama je čisto nasprotje melanholije, ki se mi zdi nekaj težko otipljivega. Naredi si še prstan pa uhane pa zapestnico, pa globoko vdihni pa bo vsaj malo bolje.

    OdgovoriIzbriši
  7. Sem prav povečala slikico, a ne najdem nobene packe. Obesek je čudovit. Tudi jaz v teh dveh barvah ne vidim melanhonije, pač pa življenje. Melanhonija mi je siva.:)

    OdgovoriIzbriši
  8. Maja, ti si res še hujša kot jaz. Preveč si pikolovska. Obesek je božanski. Sem ga dvakrat pogledala in res ne vidim napake. Jutri je nov dan - predlagam ti, da zjutraj nadeneš ta obesek in sem prepričana, da boš požela cel kup pohval. Poizkusi in poročaj!!!

    OdgovoriIzbriši
  9. Še moj predlog za zdravit melanholijo: vizualiziraj doooooolgo vrsto nas vseh, ki vidimo tvoje krasote, ki jih skrivaš (SKRIVAŠ!!!) po predalih, kako stojimo v globokem priklonu...

    Saj vem, da v trdem, realnem svetu naš hobi, pa naj smo mu še tako predane, ne more rešiti vseh naših problemov. Zato ti želim, da z lepšimi, svetlejšimi in toplejšimi dnevi pridejo tudi sami dobri občutki.

    Lepo te pozdravljam,
    Nataša

    OdgovoriIzbriši
  10. Tale stavek o odmikanji in izmikanju je meni hudo znan. Že skoraj mesec dni mi ni uspelo kaj spraviti skupaj :((
    Obesek je krasen, jaz napak ne vidim pa naj se še tako trudim :))

    OdgovoriIzbriši
  11. Krasna kombinacija in zelo lepa verižica!

    OdgovoriIzbriši
  12. Hello, Maja! This pendant is breath-taking. I have some awards for you on my blog.

    OdgovoriIzbriši
  13. Kakšma melanholija? Stisni jo v dlan in pihni proč.

    Obesek je prečudovit.

    OdgovoriIzbriši
  14. Nimam pojma kako ti to uspe. Sploh ne morem verjet mojim očem..... Ti si res mojster. Poglej te linije in natančnost. Mislim, da nas vse presenečaš in upam, da nosiš vse te unikatne zaklade!!

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas!! Vaše spodbude mi veliko pomenijo.