sobota, 25. april 2009

Niso vsi eksperimenti uspešni

Naj najprej izlijem svoje razočaranje. Jutri bi morali odpotovati v Disneyland. Vsi smo se že veselili, pa nam jo je sreča spet zagodla: Tej je zbolel. Viroza. Boli ga uho, energije nima. Ne vem, kdo je bolj razočaran. Midva sva v bistvu bolj jezna, saj sva morala paket že v celoti plačati in ker je odjava le en dan prej, vrnejo bore malo denarja... Te kar mine vse veselje.
Bolj v jezi kot ne sem se lotila eksperimentiranja. Pri zgornji zapestnici sem želela doseči kovinsko zelen učinek, ki se ni najbolj posrečil. Zapestnica pa mi je vseeno všeč iz enega razloga, saj ko jo pogledaš ne moreš ugotoviti iz česa je. 

Vsem, ki si boste privoščili počitnice, želim veliko užitkov in naklonjeno vreme!

Maja

14 komentarjev:

  1. Really fantastic posting! Very cool!!! have a nice weekend!

    OdgovoriIzbriši
  2. Popolnoma se strinjam, da se ne da ugotoviti iz česa je, če ne poveš. Učinek je več kot odličen, pa še izdelek jeuporaben in "wearable" (jaz sem v zadnjem času zmetala stran 5-7 neuspešnih poskusov- ravno prejle pa se mi je končno en posrečil). Edina težavica je v tem, da si očitno imela pred očmi nekaj drugega - ampak kaj za to. Extruder deluje sto na uro in pričakujem še prelepih zapestnic.(sploh zdaj, ko ste privezani doma - globoko sočustvujem, res smola)

    OdgovoriIzbriši
  3. Oh, kakšna smola :( In bogo dete, no.
    Mi smo nameravali na Škotsko. V končni fazi smo morali izbirati - ali fasada ali Škotska. Fasada je zmagala :(

    OdgovoriIzbriši
  4. Al sem smotana!
    Zapestnica je genialična, pa čeprav si hotela nekaj čisto drugega. Če ne bi vedela, da delaš poli, bi ugibala med lesom/bučo in patiniranim bakrom ...

    OdgovoriIzbriši
  5. Škoda, pa tako bi vam bilo lahko lušno.Upam, da otroček čimprej ozdravi. Kar se pa zapestnice tiče- mega. Mi ni jasno kako dobiš tako super barve, res ne moreš ugotoviti iz česa je.Sploh pa jaz , ki se bolj malo na fimo in druge materiale razumem.

    OdgovoriIzbriši
  6. Tvoje ustvarjanje bo nekako premagalo "jezo", saj si spet ustvarila nekaj čudovitega. Všeč mi je, ker je simple, čeprav veš, da to ravno ni moja barva.
    Vsekakor sem in bom tvoja fenica.
    Disneyland pa čaka na kdaj drugič, brez viroze. Za dežjem posije sonce...

    OdgovoriIzbriši
  7. Hmmm ...tudi Kian ima probleme z zdravjem...Te razumeme, da si lahko malo razočarana. Jaz v takih primerih vedno pomislim, da je za nekaj vse skupaj prišlo. Denar je šel, ampak je nadomestjiv; Tej je bolan, vendar bo ozdravel; Čas imaš, da ustvariš lepote, ki jim ni para (tale zapestnica se mi zdi, kot da je antična) in nenazadnje nam ponujaš lepe umetnine po katerih se nam cedijo sline. Stisni Teja in misli, da bo vedno vedel, da je bilo najlepše z njegovo mamico. Disneyland pa bo počakal...pa mogoče ne bo toliko gužve :-)))))))
    Pohvaliti moram tvoj kaleidoskop. Zadnjič nisem uspela komentirati zaradi džumbusa, sem pa s stola padla od njene lepote!"!!

    OdgovoriIzbriši
  8. Čudivita je. Ampak, a mi lahko zaupaš na kakšni osnovi delaš te zapestnice?

    OdgovoriIzbriši
  9. Včasih hočemo nekaj pa dobimo namesto tega še kaj boljšega. Npr. zpestnico in prepričana sem, da ko Tej ozdravi, da vas čakajo še nepozabne počitnice. Hitro ozdravite!

    OdgovoriIzbriši
  10. Joj, bogi fantek. Sem prepričana, da je njem prav tako hudo. Mogoče pa drugo leto. Želim ti, da bi se čim prej pozdravil in bi ujeli par lepihpočitniških trenutkov kar doma.

    Bodi lepo, Tanja

    OdgovoriIzbriši
  11. nekaj dni že občudujem to zapestnico. Res je, krasna. Če ne bi vedela iz česa je bi bila sigurna, da je lesena.

    Bogi mali. Najprej zdravje, Disneyland pa lahko počaka. Se boste drugič še rajši odpravili in mogoče ne bo takšne gneče.

    OdgovoriIzbriši
  12. Tako je to če imaš otroka... popolnoma te razumem. Zapesnica je zelo lepa, pa sve ostalo je zelo, zelo zanimljivo in originalno!

    Lp,
    Milica

    OdgovoriIzbriši
  13. Še jaz te moram pohvaliti. Tvoj blog sem našla po naključju in ga zdaj redno prebiram.
    Želela sm naresti podobno zapestnico, pa mi nekaj ni jasno- kaj za vraga uporabljaš da je tako lepe enakomerne oblike??? Če sem se še tako trudila, je bila zapestnica bolj švoh oblike in sem jo vsakič popravljala in popravljala- končni rezultat- ga ni :D

    OdgovoriIzbriši
  14. No bolje da vprašam: kaj je PC Ekstruder in kje se ga dobi :)
    Hvala ;)

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas!! Vaše spodbude mi veliko pomenijo.