torek, 9. junij 2009

Back to reality


Povratek v realnost po tako čudovitem odklopu kot je pet dni v Angliji, je huda zahteva. V službi še uspem najti kakšno minuto in preleteti vaše bloge in ker mi je komentiranje onemogočeno, se tolažim, da bom že zvečer napisala, kar želim, večer pa le zleti mimo. Spet samo z obžalovanjem gledam svoj obloženo, založeno in naloženo mizo ter vzdihnem in grem naprej. Nisem uspela niti še razporediti vsega materiala, ki sem ga nakupila v Angliji. "Tri kure" smo oropale trgovino The bead shop. Po mizi imam zložene vse čudovite natur perle, ki sem jih kupila in samo sanjam, kaj vse bi lahko iz njih naredila. Nakupila sem tudi nekaj azijskih štampiljk, tekoče krede, interferenčne barve, ustvarjalne revije in knjige... Nič čudnega, da so mi kovček opremili z nalepko "heavy":)

Lahko pa povem še to, da Hellen, magic woman, ki organizira Polymer play dasy- e že planira dogodek za prihodnje leto. V čast si štejemo, da smo tri kure prve, ki jih je vprašala, kateri datumi jim ustrezajo! Kakšna čast, a ne?!! Možni datumi so v aprilu in juniju, da boste vedele planirati, če se kateri zalušta iti!

Še en pomemben podatek za poli manijake: na evropsko turnejo prihaja Dan Cormier. Decembra bo imel delavnico v Madridu, upamo pa lahko, da kakšno naredi še kje bliže. Njegove delavnice so sicer izjemno drage, saj je tudi znanje, ki ga trži, izjemno, morda bo sedaj kaj ceneje, ko ima že ravno turnejo.

Marca pa v Anglijo pride Lindley Haunani, velika mojstrica barvnih kombinacij in ena od pionirk ustvarjanja s polymer clayem, vendar mislim, da je delavnica že zasedena, saj sprejme le 23 udeležencev.

Ogrlica je še iz nedeljskih ustvarjalnih minut, zadovoljna sem z barvnim izidom, pa tudi montaža mi je delala manj težav kot zadnjič.

Lep večer, pa naj vas komarji ne pojejo preveč!

Maja

10 komentarjev:

  1. Maja, ta je še posebej krasna!!!
    Vsakič znova se čudim tvoji izvirnosti in natančnosti.
    Pravkar ob mečkanju fima (da iz dveh barv nastane ena) berem bloge in si ob ogledu tvojega v tem trenutku želim, da bi kdaj znala delati take lepote kot ti. Saj sanje niso prepovedane, kajne? :)
    Lep večer,
    Marna

    OdgovoriIzbriši
  2. Tale je res zelo lepa, spet tisti meni nerazumljivi reljef, ki tako dobro zgleda, pa črna je malo "hrapava". Kako ti to uspeva?Ne razlagat, ker ne razumem, vprašanje je kar padlo. Res si super ustvarjalka in upam, da boš še mnogo novega izvedela na takih delavnicah, ker potem so izdelki še bolj njami....Kaj čem drugega rečt.

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovita kombinacija visokega sijaja in grobih mat ploskev. Super zgleda. Tudi način sestavljanja je super.
    Jutri tudi mene čaka povratek v realnost službe po več kot tednu odsotnosti. Šook, pa čeprav me čaka delo, ki ga imam rada. Več ali manj :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Čudovita je!
    Mi je šele sedaj uspelo prebrati vse za nazaj (vse tja od povratka iz Anglije). Kar padla sem v tvoje pisanje , pa čeprav razumem bore malo iz tega čudovitega poli sveta.

    OdgovoriIzbriši
  5. Tale kombinacija mi je pa zelo všeč in grobe perle vmes so super izpadle.

    Ko takole prebiram po blogih vtise iz Anglije me kar prime, da bi drugo leto šla tudi jaz gor :-) No, v tem času pa bi morala pridno valjat in gnest PC, da si naberem še nekaj kilometrine ...

    OdgovoriIzbriši
  6. U spet nekaj lepega in umirjenega, nikar se še ne vrni v realnost, ostani še malo v poli svetu in deli z nami mojstrovine! :-)

    OdgovoriIzbriši
  7. Js sploh nimam besed. Saj so že vse povedale :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Prekrasna je - bronasta v kombinaciji z magično šampiljko, kontrast med mat in svetlečo površino, prima montaža. Hvala za včerajšnji spodbudni komentar! Verjetno že veš ali pa ne, da je veroflo imela na zabavi gor ogrlico od Španke Chame - vsaj mislim, da sem jo videla na njenem blogu.

    OdgovoriIzbriši
  9. Svaka ti cast na ovokvoj eleganciji...
    Kod tebe vidim da nikada ne manjka ideja!
    I drago mi je zbog toga, da se zna...

    OdgovoriIzbriši
  10. Res ful lepa!Samo še za na vrat in potepanje, stran od službe, v naravo in svobodo. Mojstrica si, ni kaj. Ko nekaj dni ne pokukam k tebi, imaš že nove stvari. Uvau. Čakam na še......

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas!! Vaše spodbude mi veliko pomenijo.