četrtek, 3. september 2009

I won, I won, I won...


Kar približno en mesec je zgornja slika počivala na stranskem robu mojega bloga. Skoraj pozabila sem že, da sem se podpisala pod Cindyn "giveaway". Do danes! Ko sem rabila odklop, sem malo pogledala na blog in ugotovila, da imam dve novi spremljevalki. Kot vedno, sem se odpravila "na obisk". Ko sem odprla Cindyno stran, sem bila najprej malo zmedena, saj sem "si pogledala v oči", pa še moj banner je tolkel ven. Kaj? Ker vseeno nisem bila 100 odstotno pri stvari, sem šla nazaj in kliknila še enkrat. Še vedno jaz. In nato sem prebrala: ZADELA sem giveaway in v Cindyni trgovini sem si lahko izbrala dobrot za 50$!!! Počutila sem se kot otrok v trgovini s sladkarijami! Eno uro sem skakljala sem in tja in izbirala! Wow! Res sem se po napornih dneh počutila kot da nekdo tam zgoraj ve, da sem potrebovala nekaj za pocrkljat!!

Obenem pa sem ponovno razmišljlala, kakšno bogatstvo nam pravzaprav nudi blogoscena. Na ta način sem spet spoznala eno krasno osebo, ki je sicer nikoli ne bi imela priložnost srečati. Njena širokogrudnost naju je povezala na nek poseben način, v nekem posebnem trenutku, ko obe prestajava kar težke stvari. Tako lahko na popolnoma drugem koncu sveta najdeš človeka, s katerim se takoj ujameš, ko kemija deluje tudi na daljavo! Navdušujoče!

Ker je v mojem življenju čas za spremembe, sem spremenila tudi podobo bloga. Že dolgo časa sem si želela, da bi bil moj blog bel... pa vendar ne samo bel. Danes sem končno odkrila ozadje, ki mi popolnoma ustreza! V moji najljubši barvni kombinaciji! Ko sem ga naložila, sem rekla samo: to je to! Še J. pripravim do tega, da mi naredi nov banner, pa bo.

Lep večer!

Maja


25 komentarjev:

  1. Čestitke!!!


    Ja, to o blogsceni imaš prav. Je 1000x boljša od forumov in kar je še najbolj pomembno - ni meja :) vsak trenutek lahko izveš, kaj dela nekdo na Finskem ali v Braziliji ... najdeš nove prijatelje ...

    OdgovoriIzbriši
  2. Čestitam!
    Izgled je pa sijajen, luštkana sprememba!

    OdgovoriIzbriši
  3. Čestitam Maja!!!
    Saj bo, sej veš, za vsakim dežjem posije sonček, ni hudič, da pri tebi nebi:)
    Izgled foruma je pa super!
    Drži se!

    OdgovoriIzbriši
  4. Čestitam Maja!!!
    Saj bo, sej veš, za vsakim dežjem posije sonček, ni hudič, da pri tebi nebi:)
    Izgled foruma je pa super!
    Drži se!

    OdgovoriIzbriši
  5. Čestitke!!

    Od prvega trenutka, ko sem našla tvoj blog in vse do danes počijem na tvojem blogu. Postal je moj pristan miru. Želim si, da bi tako ostalo.

    Bodi čudovito! Tanja

    OdgovoriIzbriši
  6. Ej, čestitke! Izgleda pa mega! Črno - bel. Zakon ;)
    Pa želim ti, da se ti stavri postavijo na pravo mesto.

    OdgovoriIzbriši
  7. Čestitke!

    Všeč mi je črno bela kombinacija. Ne dvomim, da bo tudi baner čudovit.

    OdgovoriIzbriši
  8. Kako lep blog! Daje ideje za nov nakit.

    lp, Darja

    OdgovoriIzbriši
  9. O, čestitke za nagradico! Se pa strinjam s tabo, da je tale blogerska scena res nekaj megastičnega - inspirira, tolaži, se veseli s tabo... Pozdravček!M

    OdgovoriIzbriši
  10. Kako sem vesela - zate in s teboj - za vse stvari, ki so te razveselile. Naj ti dajo dober zagon in pogum za naprej!

    Pozdravček,

    OdgovoriIzbriši
  11. Maja,čestitke i od mene!
    Izgled bloga krasan!
    LP
    Phoenix

    OdgovoriIzbriši
  12. Čestitke za nagrado!

    Tvoj blog pa mi je itak prekrasen. Ne glede na ozadje, ga rada gledam in berem. Želim ti, da se ti zadeve čimprej postavijo na pravo mesto. Imej se lepo!

    OdgovoriIzbriši
  13. Čestitke!!
    Novi videz tvojega bloga mi je všeč. Ga bom vsaj lahko brala. Prejšnjega sem marsikdaj zaprta preden ga je uspelo dovolj odpreti.

    OdgovoriIzbriši
  14. Cestitam!
    Dopada mi se novi izgled bloga! :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Čestitke tudi z moje strani. Tvoj blog sedaj deluje tako lahkotno, mirno, zadovoljno... Upam, da je odraz sprememb, o katerih govoriš. Zaželim ti lahko le - samo tako naprej!

    OdgovoriIzbriši
  16. Yuppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!! Vesela sem, da si lahko malo pocrtala tvojo dušo. Bravo, bravo, bravo!!!!!!!!!!
    Blog izgleda super, čisto in zračno. Tvoje stvaritve še bolj izpadejo. Rad gledam tvoje izdelke in berem tvoje vrstice!!!

    OdgovoriIzbriši
  17. Kar oči so se mi spočile in bela barva napoveduje optimizem, energijo, skratka res spremembe -to je dobro! Pa čestitke za nagrado, ker je crkljanje prišlo res ob pravem času. Vse je za nekaj dobro, kajne? Drži se, si na pravi poti...

    OdgovoriIzbriši
  18. Thank you Maja for playing along with the challenge! I had a lot of fun reading everyone's comments on Joy. Congratulations on winning! I'm so glad the prize is going to someone so nice! I'm very grateful we got to meet! I think it was fate! Enjoy your beads! I hope they bring happiness and creativity to you! Cindy

    OdgovoriIzbriši
  19. Iskrene čestitke - nagrada je res prišla ravno v pravem trenutku, da ti polepša težke dni. Novo ozadje je pa seveda kulsko kot vse, kar izbereš, ker točno veš kaj hočeš. Uživi v nagradi in nasploh.

    OdgovoriIzbriši
  20. čestitke, MAJA!! naj ti bo še naprej lepo:))

    OdgovoriIzbriši
  21. Čestitam, čudovite uhančke si dobila. Darilca takole od daleč prav gotovo pridejo, ko jih najbolj rabiš :) In če pridejo v paketu s sorodno ustvarjalsko dušo, je še toliko bolje.
    Tudi preobrazba bloga mi je všeč. Še vedno pa ostajam s tabo zaradi duše bloga ter zanimivih in koristnih vsebin. Prav danes sem poskusila novo tehniko, ki sem jo videla pri tebi :)

    OdgovoriIzbriši
  22. Čestitke tudi od mene!

    Tvoj blog zelo rada obiščem. Zaradi izdelkov in zanimivih zapisov!

    OdgovoriIzbriši
  23. Joj, koliko čudovitih izdelkov je znova na tvojem blogu. Koliko ustvarjenega, medtem ko sem jaz ustvarjla v mislih in opazovala valovanje morja. Predvsem bi ti rada čestitala za nagrado in ti povedala, da zelo rada prihajam na tvoj blog kajti izpod tvojih rok resnično prihajajo fantastične zadeve. Poleg tega pa znaš vedno kaj lepega napisat ali podat kaj za razmislek.

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas!! Vaše spodbude mi veliko pomenijo.