sreda, 11. november 2009

Long time...no see


kazalo

Uf, je tole dolgo trajalo! Prav sram me je, da se po dnevih Makrima nisem nič oglasila, ampak v zadnjem času sem se egoistično ukvarjala izključno s svojim počutjem. Naša družina namreč pričakuje težko pričakovanega četrtega člana in lastno počutje ob tem me je izdalo, šokiralo, presenetilo in še kaj. Fizično namreč! Zdeluje me slabost in utrujenost, ki je od prve nosečnosti ne poznam, ampak razlika je ali jih imaš trideset ali skoraj osemintrideset, pa če si to hočeš priznati ali ne!
Dopoldne še nekako funkcioniram, ampak takrat sem seveda v službi, popoldne pa okupiram kavč in to je to! Sama sebi nisem podobna, saj prej za počitek nikoli nisem želela imeti časa! Sedaj pa sem ena velika ljenština!! Mislim, da se polhi lahko skrijejo pred mano, kar se spanja tiče!

Danes sem doma in zbrala sem toliko moči, da sem prižgala računalnik. Šokirala me je množica mailov in spet me je bilo sram, da sem mrknila! Zato izkoriščam trenutek tule in zdaj, da sem vsem, ki ste se udeležile delavnic MaKriMa iz srca zahvalim, pa čeprav je od njih že štirinajst dni! Zame je bila to neverjetna izkušnja. Pred začetkom sem imela strašno tremo, glas se mi je tresel, da ga sploh nisem prepoznala, pa še slabo mi je bilo tako, da sem bila komaj na nogah. Imela sem občutek, kot da jih vodi nekdo drug, saj sama sebi nisem bila podobna! Navdušila pa me je energija in ustvarjalnost s katero ste dobesedno padle v delavnico! Nisem pričakovala, da bomo s takšno intenziteto delale do devetih zvečer!
Pa še ena stvar me je popolnoma navdušila: vse sem vas v živo videla prvič, pa sem se z vami pogovarjala, kot da vas poznam že vse življenje, kot da ste moje prijateljice, ki se nekaj časa nismo videle!! Uau, kaj naredi blogerska scena!!

Tako: upam, da se z objavljanjem poboljšam, saj moram z decembrom ostati doma! Imam namreč visok pritisk, ki ga bom upam zniževala z ustvarjanjem! Ta mesec moram predati posle v službi. Izbiramo mojega namestnika in "ljudska kuhinja", ki so jo ljudje sposobni sproducirati me žalosti in jezi! Najbolj pa sem razočarana nad tistimi, ki zase mislijo, da so najbolj odkriti in direktni, pa delujejo najbolj zahrbtno. Ampak o tem kdaj drugič!

Maja

35 komentarjev:

  1. Ti sam pazi nase in počivaj, kolikor se da! Ne, raje malo več, kot se ti zdi, da je mogoče.

    OdgovoriIzbriši
  2. Najprej čestitke in vse dobro želim. Kot drugo, lepo da si spet z nami. Kot tretje, ko se mi je odpra slika tvojega izdelka, sem v pisarni rekla na pol naglas: o my god, kak je pa to lepo. Mislim, da dodaten komentar ni potreben, ker mi je izdelek res fantastičen. Počivaj, uživaj, ustvarjaj in objavljaj, da bomo imeli še mi veliko veselja zraven :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Kako čudovita novica! Čestitam. Iz srca ti privoščim, da se slabost kmalu konča in pričneš le uživati.
    Mi pa bomo še naprej uživali ob tvojih prekrasnih izdelkih

    Meni je zelo žal, ker se nisem mogla udeležiti delavnice, sploh, ko sem videla kaj vse ste ustvarile. Vse pohvale.

    OdgovoriIzbriši
  4. čestitke maja, pa fino se čuvaj!!:)

    OdgovoriIzbriši
  5. Maja, tudi jaz sem zelo vesela tvoje (vaše) lepe novice. Čim manj stresno pričakovanje ti želim in da se slabost čimprej pomiri.
    Nov izdelek pa je spet fantastičen. Saj, ko pri tebi vidim kaj rjavega, sem čist na tleh ... "kako lepo" je še vse, kar izdavim.
    Kar se pa tiče blogerske scene ... z nekaterimi se še niti srečam ne, pa imam že občutek, da se osebno poznamo. Ni slaba ta scena. ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Maja, izelek je prekrasen.
    Delavnice so bile super!
    Želim ti, da ti slabost čimprej mine in začneš uživati v nosečnosti. Saj ko boš doma, se bo vse uredilo, tudi pritisk. Jaz sem pri tretji nosečnosti imela nore glavoble, iz dneva v dan, v trenutku, ko sme ostala doma, na bolniški, je bilo stanje boljše, ne boljše, glavobolov ni bilo več. Tako da, veliko sreče pa pazi nase in malo pikico! :-)

    OdgovoriIzbriši
  7. Ej, pozdravljena med nami!
    Delavnice so bile super, s poznanstvi pa je res bilo, kot si napisala - kot bi se že od nekdaj poznale ;)
    Podpiram te v tvojem egoizmu, misli nase in na novo bitje!
    Vso srečo in še enkrat čestitke!

    OdgovoriIzbriši
  8. Najprej čestitke za tako čudovito novico. Brez slabe vesti počivaj, to je sedaj najpomembnejše. Brez skrbi ti telo ne bi lagalo ;)

    Knjigica je bajna, zgleda kot usnje.

    OdgovoriIzbriši
  9. Tudi jaz se pridružujem čestitkam in želim ti lepo nosečnost.
    Knjigica je pa sapo jemajoča in vsega občudovanja vredna.

    OdgovoriIzbriši
  10. Iiii, pri Maji bodo zibali :) Ko slišim, preberem kaj takega, me kar zagrabi dobra volja. Čestitke za novo stanje. Upam, da boš kmalu začela uživati ob tem in te slabosti čim prej minejo!
    Sem te pogrešala!
    Knjižica pa je zopet fenomenalna. In kazalo tudi!

    OdgovoriIzbriši
  11. Čestitke! Z lepšo novico res ne bi mogla opravičiti blogerske odsotnosti. Slabost in popoldanska utrujenost bosta zagotovo hitro mimo. Potem pa le uživaj in se prepusti ustvarjanju in pričakovanju.

    Knjigica je še en fantastičen izdelek. Zanimivo, da rjava sploh ni moja barva, a odkar občudujem tvoje izdelke, mi je ratala še všeč.

    Pa še tule zahvala za super preživet ustvarjalni popoldan na MaKriMa.

    OdgovoriIzbriši
  12. Kakšna super novica!
    Naj ti čas, ki ga še moraš preživeti v službi, hitro mine, medtem pa se le prepusti toku.

    Za knjigico mi pa itak zmanjka besed, ampak to se mi na tvojem blogu tako ali tako redno dogaja :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Super novica!Iskrene čestitke in pazi nase, delaj kar ti paše in koliko ti paše, uživaj, pa spet malo uživaj.
    Če ti paše pa naredi še kaj takega, da bomo me uživale:):):)
    Kot je na primer tale fenomenalna knjigica. Mega je!!!

    OdgovoriIzbriši
  14. Čestitke še od mene - za tako čudovito novico, za čudovit izdelek in za vaše delavnice. "Ma" in "Kri" sem že čestitala in sem čakala še tvojo objavo, da ti povem, kako žal mi je, da nisem bila z vami in s kakšnim zanimanjem sem po blogih spremljala poročila...

    Uživaj, vzemi si čas za pomembne stvari, vse drugo pa bo že...

    Nadvse lep pozdrav, Nataša

    OdgovoriIzbriši
  15. super novica. Moram pa priznati, da si se mi že na prvi delavnici zdela malo bleda in sem ugibala, če se vam bo povečala družina. Čestitam. Hvala tudi tebi za neverjetno popoldne. Tvoja tehnika in moji novi izdelki navdušujejo tudi moje najbližje.

    OdgovoriIzbriši
  16. Uaaau Maja, lepo te je brati! Čestitke za četrtega člana! Veliko užitkov ob ustvarjanju ti želim in veliko pozitivne energije!
    Meni je zelo žal, da se nisem mogla udeležiti Makrima delavnice in vsakič ko vidim zapestnice, ki ste jih ustvarile na delavnici me stisne:) Saj bo še kakšna priložnost. Verjamem:) Drži se!

    OdgovoriIzbriši
  17. O Maja kako sem vesela!! Čestitam in ti želim krasno nosečnost! :)
    Zdaj pa si res privošči počitek, kolikor le lahko.
    ooooooh, res sem vesela ob tej novički, tok da ti tut opisat ne znam!!!!

    OdgovoriIzbriši
  18. No, evo tok sem vesela, da sem pozabila pohvalit tvoj čudoviti izdelek! :)
    Krasna knjigica s čudovitim knjižnjim kazalom!!

    OdgovoriIzbriši
  19. izdelek je lep-kot vedno. Novica je pa zelo, zelo, zelo,...LEPA! Želim ti vse dobro.

    OdgovoriIzbriši
  20. pa saj to je super razlog za lenarjenje :P tako, da si nič očitat. ko je nuja, je nuja ;)

    za ustvarjanje bo pa tudi še čas. kar pridno si beleži ideje, da se bomo potem spet slinili :)

    krasna knjigica.

    OdgovoriIzbriši
  21. Maja, čudovita novička o prihajajočem novem članu!!!! Želim vama mirno pot v teh mesecih, da bi utrujenost čimprej minila in tisto veselo božanje trebuščka .... joj, kok to pogrešam :))

    Za utrujenost te še predobro razumem, saj sem pri Matevžu dobesedno prespala prva dva meseca - karkoli sem naredila, je bilo preveč utrujajoče. Ampak potem pa so se začeli veseli meseci, ki jih ne bom nikoli pozabila :))
    Neverjetno koliko moči dobiš v zadnjih mesecih in koliko ustvarjalnosti privre na dan :)

    OdgovoriIzbriši
  22. Kako "prazno " je bilo brez tvojega oglašanja, ampak se vse razvija v pravo smer, zato te "proste" dni izkoristi za vse stvari, ki so se ti prej motale po glavi. Za vse bo po malem čas...Izdelek čudovit kot vedno...

    OdgovoriIzbriši
  23. Kako "prazno " je bilo brez tvojega oglašanja, ampak se vse razvija v pravo smer, zato te "proste" dni izkoristi za vse stvari, ki so se ti prej motale po glavi. Za vse bo po malem čas...Izdelek čudovit kot vedno...

    OdgovoriIzbriši
  24. O super, v en post si spravila dve čudoviti reči. Novička o novem članu se super bere, ti iz srca želim, da slabosti čimprej minejo in boš lahko samo še uživala v pričakovanju. Tudi zato je bila tvoja odločitev prava :)
    Knjigica pa je čisto po tvoje perfektna. Kar predstavljam si, kako važna bi bila, ko bi kaj tako lepo izdelanega vzela iz torbice in pred drugimi odložila na mizo :) Tudi če ne boš uspela objavljati pogosto, te bomo pridno čakale, da se dobro počutje in volja za ustvarjanje vrneta.
    Uživaj.

    OdgovoriIzbriši
  25. Iskrene čestitke Maja, čudovita novica! Tudi mene je druga nosečnost na začetku "presenetila", ampak ko so se pa hormončki enkrat postavili, kot je treba, sem pa začela uživati. Želim ti, da se kmalu ustalijo tudi tvoji. Knjigica pa je res ... oh!

    OdgovoriIzbriši
  26. Čestitke še iz moje strani. :)

    Knjigica pa je ponovno dih jemajoča! Res je čudovita!

    OdgovoriIzbriši
  27. Želim ti polnost, takšno in drugačno in veliko energijskih vrhov. Res sem vesela zate in tvojo toplo družino!!!! Lahko te razumem, kaj pomenijo takšni občutki...moja nosečnost je bila prava preizkušnja!!!
    Knjigica je noro lepa in listek je pika na I. Perfektno si izbrala barve in relief!!!!!
    P.S.: Vesela sem, da si se oglasila!!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  28. bonjour


    Je découvre votre blog et j'en suis très heureus c'est super joli se que vous faite
    bonne continuation
    maindefat

    OdgovoriIzbriši
  29. Malo zamujam, a za čestitke ni nikoli prepozno, kajne :). Na delavnici je bilo prav super, pa fajne je bilo malo tvoje izdelke pretipat :) in počvekat....Drži se in še se ogalsi,te je luštno brat.

    OdgovoriIzbriši
  30. Še jaz se bom pridružila vsem lepim mislim in čestitkam ostalih punc. Že sem se spraševala kaj bo novega pri Maji in glej jo kako fajn novico ti objavi. Sedaj pa počitek, razvajanje in vse kar paše zdraven (seveda tudi ustvarjanje). Uživaj in kmalu objavi še kakšno lepotico. Lp!

    OdgovoriIzbriši
  31. Maja, živjo,
    na tvoj blog sem skočila preko linka od Jerasove - uau, lepe stvari! Sploh nisem vedela, odkar ne živim v Slo, sem čisto za luno!!!
    A kaj na Etsy-ju prodajaš?

    Čestitam za prirastek, hurrra, mame!
    Damjana

    OdgovoriIzbriši
  32. Hello Maja,
    tudi jaz sem te 'odkrila' preko FB od Mateje. Želim ti vse dobro in še veliko ustvarjalne moči. Zelo lepo (sicer si me pa že lani, ko sva se videli navdušila z nakitom)!!!
    Lp, Petja

    OdgovoriIzbriši
  33. Maja moja draga!

    Izvedela sem že po drugih kanalih za super novico, a ti tule sporočam, da držimo pesti, da slabosti čimprej minejo in da se ti na vseh področjih odvija tako, kot si želiš in zaslužiš!

    Prisrčen pozdrav in topel objem!!!

    Pitka (Vida T.V.)

    OdgovoriIzbriši
  34. hoj, Maja, ste v redu? Malo te že pogrešamo :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas!! Vaše spodbude mi veliko pomenijo.