petek, 22. februar 2013

Kdo danes kaže svoj obraz?





Gripa se je naselila med naše stene in nam preprečila pobeg v eno najlepših evropskih prestolnic. Saj vem, da je rizično načrtovati tovrstno potovanje med zimskimi počitnicami, a kljub vsemu se sprašujem, kaj nam prav vsakič, ko kam želimo, bolezen želi sporočiti! Saj vemo, da je doma najlepše in res, ampak čisto zares radi zapečkamo, ampak... Že drugič ista prestolnica! Nekaj mora biti na tem! Nekaj nam tam ni usojeno!

Pa sem spet pri starih načrtih, kaj vse bom naredila v tem prostem tednu. No, morda mi uspe narediti vsaj nekaj, saj vem, kako se sfrižijo moji velikopotezni načrti... Ti obrazi so bili narejeni že pred časom. Nagrmadeni so lovili prah v kotu mize in zadnjič jih je doletela sreča, da dobijo svojo dokončno obliko.  Všeč so mi in morda dobijo še družbo!

Imejte se radi in bežite pred gripo!

Maja

14 komentarjev:

  1. O, kako lepi so ti obrazi, v obeh oblikah so mi všeč.
    Pomenljiv naslov si dala postu, kdo........, se je za vprašat.
    Lp; Lili

    OdgovoriIzbriši
  2. Ko sem ravno razmišljala o barvah darilca zate, ko sem se spraševala, če so še vedno rjava, oranžna in zelena, sem zagledala tvojo objavo in dobila odgovor. Čudoviti obrazi, čudovite barve, čudovita kombinacija vsega. V življenju je vedno vse tako kot je najbolj prav za nas. Kdo bi vedel, zakaj vam ni mesto usojeno. Glede načrtov pa, kaj ni užitek že samo načrtovati, pa kaj potem, če vseh ne uresničimo. Zdravilen pozdravček!

    OdgovoriIzbriši
  3. Mogoče vam bo v tretje le uspelo. Viroze pa so se pri marsikomu v teh dneh kar precej udomačile. Upam, da ne za predolgo časa.
    Maja, krasen nakit. Še posebej mi je pri njej všeč, kako si jo zaključila - nekaj posebnega je oranžna vrvica, prepletena s črno.
    Pa tisti papirnati mojstrovini sta tudi enkratni!

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasen nakit, voščilnice! Jah letošnja zima je res polna virusov, drugih obolenj...zdravja vam pošiljam!

    OdgovoriIzbriši
  5. Kot pravi Helena, v tretje gre rado in ni za obupat! Pa prestolnice tudi počakajo in se še malo 'omedijo' :)
    Nakit pa je krasen, res zelo hvaležna štampiljka. Strašno mi je všeč, kako si prepletla oranžno in črno vrvico, pa kovinski dodatki ... res lepo!

    OdgovoriIzbriši
  6. Najprej naj gripa pobegne od vas. POtem pa - tile obrazi so super.

    OdgovoriIzbriši
  7. tele obrazi so res super....povsod jih lahko porabiš. prestolnica te bo pa počakala...ta in še katera druga

    OdgovoriIzbriši
  8. Joj, škoda za prestolnico. Ampak vse je za nekaj dobro.
    Izdelki pa čudoviti ... obraz jim da res eno posebno noto!

    OdgovoriIzbriši
  9. Zanimivo res, kak nam dogodki včasih preprečujejo načrte. Bo že nekaj na tem, da je vse za nekaj dobro, čeprav ni to vedno lahko razumeti, dojeti in prežvečiti, sploh takrat, ko se nečesa zelo veseliš. Tudi jaz upam, da vam v tretje vendarle uspe. Obrazi pa so krasni, pa naj bodo v obliki verižice ali beležke. Tako skrivnostno delujejo in kar kličejo po tem, da se vedno znova zazreš v njih.

    OdgovoriIzbriši
  10. Prva misel -smola pa taka, a vam res ni namenjeno. Druga misel - sama sem si obljubila, da tja grem samo še v lepem toplem vremenu - pozna pomlad, poletje... Tako da vas bolj vidim na sprehodih in pohodih v čudovtiem soncu. Izdelki pa kot vedno čudoviti.

    OdgovoriIzbriši
  11. Morda pa res to mesto (še) ni pripravljeno na vas:)) Gotovo je za vse pravi čas in takrat bo vse na svojem mestu:))
    Uživaj v tem prostem tednu in ustvarjaj še kaj v teh čudovitih barvah, načinih, kombinacijah. Vedno znova je užitek pogledati, kaj ustvariš. Lepo se imejte)

    OdgovoriIzbriši
  12. Čudoviti obrazi in všeč mi je celotna sestava ogrlice. Tudi beležka je prelepa in v kombinaciji bi bilo to čudovito darilo.
    Ja te bolezni, tudi sama se ubadam z virozo, pa saj bo bolje, tako da bomo še lahko potovali.

    OdgovoriIzbriši
  13. Čudoviti obrazi in všeč mi je celotna sestava ogrlice. Tudi beležka je prelepa in v kombinaciji bi bilo to čudovito darilo.
    Ja te bolezni, tudi sama se ubadam z virozo, pa saj bo bolje, tako da bomo še lahko potovali.

    OdgovoriIzbriši
  14. nAJBRŽ JE KAR PAMETNO POSLUŠAT 6. ALI DEVETI ALI 13. ČUT. BO NEKAJ NA TEMU. iZDELKI SO PA ČUDOVITI.

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas!! Vaše spodbude mi veliko pomenijo.