torek, 2. december 2008

Red fairy


Rakle štampiljke sem si že dolgo časa ogledovala (približno kakšbno leto), zadnjič pa me je premagala skušnjava in sem na Scrapmagasinetu naročlila tri. Ko sem v živo zagledala tole, ki nosi svečko, se mi je voščilnica sama od sebe narisala v glavi.
Papir sem našla na blogu Thaliris in mi je bil takoj všeč. Obleki sem hotela dati globino, zato sem najprej eno pobarvala s suhimi barvicami in terpentinom, pa nisem bila zadovoljna z rdečo-želela sem bogato, močno rdečo, zato sem še eno pobarvala s Copic markerji. Zadovoljna z učinkom, sem na netu poiskala še voščilo, ki je oblikovano na računalnik. In to je to. 
Kot kaže se recesija pri meni kaže v dodatkih- navesim le tisto, kar se mi zdi najnujnejše! Saj ne, da deluje vedno, včasih pa je minimalizem učinkovit, še posebej če želim poudariti le podobo. Takrat se mi zdi, da mora biti vzorčast papir dovolj subtilen, da ne seka iz vočilnice ampak jo le dopolni. Prav tako se mi zdi je z dodatki. Trak že skoraj ne sme manjkati, saj da papirju mehkobo in tridimenzionalnost, ostalo pa le, če je voščilnica preveč prazna. Teorija? Maja, raje ustvarjaj!!

Pa lep večer!

Maja

3 komentarji:

  1. Oh this is wonderful, great paper and image

    OdgovoriIzbriši
  2. Maja, ti kar teoretiziraj :) In seveda ustvarjaj! Oboje mi je všeč: tvoja razmišljanja in izdelki!

    Lp, Helena

    OdgovoriIzbriši
  3. Vau, super je! Meni je tudi bolj všeč minimalizem. Nekako mi ne gre ves tisti kič, čeprav pri teh izzivih kar moraš dodajati in dodajati. :) Ful mi je všeč, da daš na fotki zraven čestitke še figurico. :)
    Lp, Nataša.

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas!! Vaše spodbude mi veliko pomenijo.