nedelja, 4. januar 2009

Knjižna kazala


Včeraj sem preživela čudovito popoldne in večer z dvema prijateljicama, katerima sem namenila že objavljeni ogledalci. Za dopolnitev sem naredila še dve knjižni kazali, za kateri sem uporabila Rakle štampiljko. Odtisa sem pobarvala s Copic markerji, cofke pa sem besno filcala na moj rojstni dan, da so se pravočasno posušili. Šele na fotografiji sem ugotovila, da sem v naglici zamenjala cofke, pa nič hudega.
H Kristini sem šla z eno vrečko, vrnila pa sem se z dvema. Vedno grem rada na obisk k ustvarjalkam, saj pridem domov nabita z energijo. 5 ur, ki smo jih preživele skupaj, je minilo kot bi trenil. Saj razumete, tri ženske, čvek, isti interesi. Obe z Majdo sta enkratni fimarki, zato je za izmenjavo izkušenj, ogled izdelkov vedno premalo časa. Poleg vsega pa ima Kristina gotovo tudi najbolje založeno knjižnico: njene police se šibijo pod umetniškimi knjigami in revijami! Ko ti uspe prebrskati te police in se obrneš na drugo stran, pa me zadenejo DVD-ji in romani, ki so mi pisani na kožo. Imava enak okus in obožujeva angleške romane (saj veste Mr. Darcy in njegove tegobe), angleške filme in nadaljevanke. Počutila sem se torej kot otrok v trgovini z igračami! Samo škoda, ker je konec dopusta in ne vem, kdaj bom predelala vse sposojeno!

Pa lepo sončno nedeljo vam želim!!

Maja 

6 komentarjev:

  1. živjo:)

    tvoj blog spremljam že nekaj časa in moram rečt, da bi je zelo všeč:)

    prav tako so mi simpatična tale knjižna kazala:))

    vidim, da si uporabila tudi volneno predivo.:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Tale kazalca sta superca. Krasno zgledajta pa še zelo uporabna sta.

    OdgovoriIzbriši
  3. Kulsko, pa dopade se mi stampiljka oz. sem videla ze vec podobnih in mi je serija vsec. A se spomnis, v kateri trgovini si jih kupila?
    LP, tulpika

    OdgovoriIzbriši
  4. Kupila sem jih v http://www.scrapmagasinet.no/shoppen/.

    OdgovoriIzbriši
  5. Hojla. Super kazalca. No, jaz ti vseeno želim, da bi našla čas tudi za sposojene "igračke". Joj, pa tole filcanje me zanima - kako to sploh izgleda? Če se ti bo dalo, lahko za nas nevedneže enkrat opišeš postopek - sem zahtevna ane?
    Lep dan.

    OdgovoriIzbriši
  6. Zelo lepa knjižna kazala! lp, moni

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas!! Vaše spodbude mi veliko pomenijo.