nedelja, 30. avgust 2009

Michelle

Deževno soboto se da narediti tudi zelo zabavno in pestro. Majda je že pred časom dala idejo, da bi si me lahko ogledale sejem Creativ Salzburg. Zakaj pa ne? Salzburg je blizu, lep ob vsakem letnem času. Pa smo šle. Majda, Kristina, Darja in mm. Na 26. 600 m2 smo se naužile prezgodnjega božičnega vzdušja, vzdihovale nad lepimi izdelki in zaključile, da še dobro, da navadni smrtnik ne more praktično nič kupiti, sicer ne bi mogle domov z vso kramo, ki nam je bila všeč.
V zadnji dvorani je prišel na vrsto nakit. Tu so domovali večinoma indijci in kitajci, pri njih pa lahko kupiš praktično vse, tudi če nimaš firme in Vat številke. Pa smo nabavljale. Z menoj domov je šla moja nova pupa, ki sem jo poimenovala Michelle ali kar Miška po domače. Že dolgo sem jo ogledovala po netu, pa so bile predrage, zaradi velikosti je bila poštnina neznanska. Tu pa le 30 evrov. Tudi raznobarvna buna ni bila draga, pri kitajcih pa "multi strand" chokerji je po 30 centov. Kdo bi se lahko uprl?
Zaključile smo, da pridemo drugo leto z registrirano firmo in Vat številko:))

Maja


6 komentarjev:

 1. Ha, Michelle že pozira in to ozaljšana v vsem svojem sijaju!

  Dobro ste izkoristile deževno soboto. Očitno bo treba it kdaj tudi v Salzburg, ne da vedno v Italijo rinem :-)

  OdgovoriIzbriši
 2. Tale Miška je prav fletna. jo že vidim kako bo naslednjič v kakšni objavi vsa ozalšana s tvojimi umetninami. Potem bo šele nobel:):):)

  OdgovoriIzbriši
 3. ichelle je drečna, ker bo prav dama, odeta v sanje in prave mojstrovine.
  Sem opazila nov opis v profilu in mi je zelo všeč. Bravo!!!!

  OdgovoriIzbriši
 4. Michelle in srečna....da ne bo pomot :-)

  OdgovoriIzbriši
 5. Super ste izkoristile dan. Vem, kako zelo znajo biti mamljive stvari na sejmih, še posebej, če veš, da jih ne moreš imeti.

  Miška je zelo cort in že vidim, da bo dobro služila svojemu namenu.

  OdgovoriIzbriši
 6. Prav fletna je ta Miška. :) A zdaj bojo še bolj kulske fotke?

  OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas!! Vaše spodbude mi veliko pomenijo.