sobota, 13. marec 2010

King of my HeartDanes sem se udeležila Janine delavnice Vintage LO. Ves teden me je ideja na današnje srečanje držala po konci in bilo je še trikrat bolje, kot sem si upala misliti!
Jana, v resnici si še bolj pravljična kot na blogu in tvoji izdelki so neprecenljivi! Ne morete si predstavljati, kakšen užitek je vse te čudovite strani držati v rokah in jih gledati še s prsti, jih začutiti in podoživeti. Oči se ne morejo nagledati vseh drobnih podrobnosti in možgani se ne morejo načuditi neskončni domišljiji in iznajdljivosti! Mojstrica si, da ji ni para!!

Spet je bilo tako, kot da bi se poznale že neskončno dolgo! Bilo mi je, kot da bi se srečala s svojimi najboljšimi prijateljicami! Vladka, Martina in Petra, res sem vesela, da smo se videle; Andreja, Špela in Katja, veseli me, da sem vas spoznala. Štiri ure v vaši družbi so minile, kot štiri minute! Vaša ustvarjalnost pa mi je dala novega zagona.

Zgoraj je moj izdelek. Hvala, Jana, ker si zbrala zeleno ozadje. Če bi izbirala sama, bi izbrala natanko takšnega. Največji izziv pri vsem mi je bil odmakniti se od strogega, skoraj vojaškega sistema moje simetričnosti, urejenosti in poravnanosti. Moram priznati, da mi ta svoboda veliko bolj ugaja, vendar je težko spremeniti zakoreninjene vzorce, sploh, če ti pri ustvarjanju predstavljajo coklo. Kar nekaj časa sem se lovila, potem pa je izdelek sam padel skupaj. Tu je še ena razlika: sama imam preden se lotim dela, celoten izdelek povsem v glavi. Včasih je to prednost, velikokrat pa ovira, še posebej če stvari ne izpadejo tako, kot si si naslikal, potem pa zlepa nisi zadovoljen. Pri scrapbookingu pa je vsa stvar v kombiniranju in poskušanju kaj kam paše, kako paše, ali paše obrnjeno tako ali tako... Čudovito in čudovita izkušnja zame!
(Jana nam je pripravila papir in vse dodatke. Naša naloga je bila le, da jih skombiniramo. Zanimivo je bilo videti, kako različne stvari so nastale iz enakega materiala!!)

Še enkrat hvala za čudovito dopoldne in vse znanje, ki si nam ga dala!!!

Maja

12 komentarjev:

 1. Kako lepo stran si naredila!Ampak ne me narobe razumet, me zelo spominja na Janine, strani.Mogoče zaradi dodatkov?

  OdgovoriIzbriši
 2. ooo, uspelo ti je že narediti objavo. Super. Prav zanimivo mi je bilo sedaj pogledati še tvoj izdelek na fotografiji po tem, ko sem ga videla v živo. Krasen je. In svetovne so te rože.

  In tako lepo si popisala današnjo druženje, da sploh nimam več dodatnih besed. Bilo je resnično fantastično in super, super, super, da smo se srečale, si segle v roko in skupaj kakšno rekle. Definitivno je bilo prekratko za vse, kar bi si lahko rekle. Prekrasna delavnica.

  OdgovoriIzbriši
 3. Maja, hvala za vse te lepe besede. Kar lahko rečem je le to, da ste mi posredovale opgromno pozitivne energije in sveže inspiracije. Vesela sem, da je naše prijateljstvo končno lahko popolno zaživelo in da smo sklenile krog. Bilo je enkratno in upam, da bo kmalu prilika za ponovno srečanje. Hvala.
  P.S.: Želvica je na varnem in dobila je prav posebno mesto v naši dnevni sobi!!!!

  OdgovoriIzbriši
 4. Res si lepo opisala naše druženje in res je bilo čarobno. "Stare" prijateljice na kupu in veliko ustvarjalne energije. Jana s svojimi izkušnjami pa nam je dala krila (tudi dobeedno ;) in nova obzorja.

  OdgovoriIzbriši
 5. Če ste imele zlato učiteljico, potem ni bilo problema in dileme, kaj bo nastalo. Tvoj album je dokaz za to. Je pa kar velik odmik od tvojih dosedanjih izdelkov :) Saj si tudi sama tako napisala. Čudovit album je!
  Torej lahko pričakujemo še kaj v tej smeri :)

  OdgovoriIzbriši
 6. S skodelico kave v rokah postopam od ene do druge to jutro in srkam vase vašo toplino včerajšnje delavnice. Najprej sem si napasla očke pri Moi, potem sem v copatih oddrsala k Vladuški, zdaj pa zadnje skre kavice uživam v tvojem blogovskem kotičku sveta - dekleta krasne stvaritve in čudovito druženje - kar nalezljivo je to tudi preko spisanih besed in vašič čudovitih fotografi - sem bila včeraj v mislih tudi miceno z vami :o)))

  Lepo in radi se imejmo in veliko se smejmo :o)))

  Odmevčica

  OdgovoriIzbriši
 7. Super izdelek Maja in še lepše je bilo prebrati, kako ste uživale! Tale sonček vam je res dobro del:)))

  OdgovoriIzbriši
 8. Prekrasno!

  Vedno občudujem scrap-umetnice, kako vam vse 'skup pade' in je vse postavljeno ravno na pravo mesto. Jaz nisem za te stvari - imam že pri random natikanju perlic težave, ker vedno iščem neko zaporedje, simetrijo ... :-)

  OdgovoriIzbriši
 9. Super, da ste se lepo imele in tale tvoj LO je nekaj res posebnega!

  OdgovoriIzbriši
 10. Lepo je pogledati po blogih, kako pridne učenke ste vse bile in lepo je prebrati kako lepo ste preživele soboto.

  Upam, da te je delavnica vzpodbudila in da si kmalu pogledam še kakšen tvoj LO. Ta je čudovit, še posebej všeč mi je napis in seveda njegov pomen. :)

  OdgovoriIzbriši
 11. Thank you so much for visiting my blog. I'm so glad what I wrote touched you. This is a fantastic layout by the way.

  OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas!! Vaše spodbude mi veliko pomenijo.