nedelja, 15. januar 2012

Popolna sobota

Za ustvarjanje nimam prave volje. Me pa toliko bolj vleče ven... Ko pleme doma zaseda, kam na izlet, je morje vedno v ožjem izboru. Mali je vsem dal jasno vedeti, da ko bo star osemnajst let, se bo preselil v Izolo... Veliki ne bi imel nič proti, če bi nekje na obali imel malo gostilno in v njej izživljal svoje kuharske inspiracije... Kot gospa oštirjeva se sicer ne bi dobro znašla, a če mi nekje na vrtu naklonita čumnato, v kateri bi lahko packala, se na obalo ne bi bilo težko navaditi... A če sanj ne moremo živeti takoj, jih z izleti lahko vsaj dihamo. Tako so včeraj nekateri preizkušali, če kamni letijo do Italije....


Drugi smo med kamenjem iskali podobe...


In v objektiv lovili sence...


Nekateri so januar zamenjali za marec in med zelenjem iskali ljubezen...


Spet drugi obupovali nad makro fotografijo...


Narcise so nas prepričale, da je življenje na obali res lepše...

In da ni daleč dan, ko se vrnemo spet...

Imejte se radi!

Maja




9 komentarjev:

  1. Dani su prekrasni i treba što više boraviti sa klincima vani. Odlična odluka za obiteljski izlet na more!

    Fotografije su ti prekrasne, sve pohvale!

    Pozdrav:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Lep zapis in fotke. Nič hudega, če ze ne vleče v ustvarjanje, trenutki z družino so tisti, ki te polnijo in iz katerih črpaš, ko otroci zrastejo, zato čim več takšnih trenutkov.
    Da je narava že čisto pomladna sem doživela tudi sama, ko se rinila na Krim, na poti pa me je spremljalo raznovrstno ptičje petje.

    OdgovoriIzbriši
  3. Luštne fotke!
    Čeprav te malce pogrešam s tvojimi čudovitimi izdelki, ti privoščim oddih, če ti paše! Nas boš pa potem kar naenkrat zopet lepo presenetila, kajne :-))

    OdgovoriIzbriši
  4. Čudovito ste izkoristili dan in jaz vas vsekakor podpiram pri vaših sanjah. Lepo bi bilo živeti na obali.

    OdgovoriIzbriši
  5. Maja super, super, super!!
    Kaj 'češ lepšega kot z družino odkrivati ta naš lepi planet in tkati družinske vezi in spomine?! končno je to vse kar ponesemo na drugi svet!!sorry, če izpade negativno, ampak to je moj moto, ki ga nas je učil naša stari dobri profesor Milan Detela.

    OdgovoriIzbriši
  6. Za vami je res popolna sobota, hvala, da si utrinke le-te delila z nami. LP:)

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja, res je, nič narobe, če bi celo škatlo kar prestavili iz notranjosti na obalo. Sanje bi hitro dobile trda temelja.
    LP

    OdgovoriIzbriši
  8. Morje je zakon in prav lahko razumem želje obeh tvojih;) Če ni volje do ustvarjanja je pač tak čas, da je ni. Enkrat se vrne, brez skrbi :) Uživaj-te v skupnih potepanjih!

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas!! Vaše spodbude mi veliko pomenijo.