sobota, 18. oktober 2008

Ustvarjalna sobota


Tale voščilnica me je kar dolgo mučila. Imela sem jo postavljeno na drugem papirju, ki mi nikakor ni potegnil. Pa je prišel trenutni preblisk in tako je rezultat tu. Naredila sem tudi svojo prvo voščilnico po kakšni skici, ki jo objavim jutri, saj rabi še kakšen detajl.
Ugotavljam, da imam s kombinacijo različnih papirjev resnično težave. Ko po drugih blogih občudujem voščilnice, se mi zdi, da so tako enkratno skombinirane, kot da bi vse pasalo skupaj. Jaz pa s svojimi kombinacijami zlepa nisem zadovoljna. Tako voščilnica kar nekaj dni čaka, da jo dokončam. Jo že postavim, pa se mi zdi prazna, čeprav sem drugače po naravi minimalističen tip (ne soditi po voščilnicah!!). 
Kaj pa vi?

Maja



4 komentarji:

  1. wow, je lepa! prečudovita... vsi ti detajlčki... kako si pa naredila ta starinski efekt okrog tildike???

    Lep dan,
    Anja

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni se pa zdijo tvoje čestitke čudovite, usklajena, lepo postavljene, ... Je pa res, da se ne vidi koliko časa in koliko različnih postavitev je za končnim izdelkom. Full so mi všeč in z veseljem vsak dan skočim polgedati na tvoj blog, če si kaj novega ustvarila oz. če si nam zaupala kakšno novo idejo. Tisto tvojo s terpentinom sem preizkusila, dela je več kot z markerji, ampak mi je rezultat veliko bolj všeč. G aob priliki pokaćem na mojem blogu.

    LP, Tanja

    OdgovoriIzbriši
  3. Uh, še ena čestitka lepotička :)
    Tudi mene je navdušila. Koliko detajlčkov je na njej.

    Lepo nedeljo!

    OdgovoriIzbriši
  4. Starinski efekt okoli Tilde sem naredila z Distress inki. Najprej sem uporabila barvo Old paper, nato pa sem vogale še rahlo poudarila z barvo Tea dye.

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas!! Vaše spodbude mi veliko pomenijo.