sobota, 21. februar 2009

Recikliran gusar



Kot se za pustno soboto spodobi, nekaj fotografij našega recikliranega gusarja. Zakaj recikliranega? Tej se je nepreklicno odločil, da bo letos gusar. Vsi kupljeni kostumi so se mi zdeli enaki, uniformiranosti pa ne maramo, kajne? Pa sva malo pobrskala po omarah in opremo sestavila takole: hlače so iz kompleta pikapolonice, ki ga je sešila J. mama in ga je pred kakšnimi tridesetimi leti najprej nosila J. sestra, pred tremi leti pa še Tej. Sedaj pa so genau za gusarske hlače. Pas sva izrezala iz črnega filca, zaponko iz zlate valovite lepenke. Ruta je original Bjelo dugme, ki jo je J. kupil na koncertu. Gumbi spominjajo na kostkote je komentiral Tej, pa je postala tako gusarska ruta. Tudi majica je home made - ladjo sem sprintala in nalikala na majico. Za daljnogled sva tulec od listnatega testa oblekla v sprintane gusarske zastave, meč in zaplata pa sta iz izleta v Legoland pred dvema letoma. Ogrlica je iz zlatih kroglic za na jelko, uhani pa še iz mojih srednješolskih prebliskov, da mi pašejo! Vse se najde doma!

Lepo pustno soboto!

Maja

11 komentarjev:

  1. Super ideja, prav dobro si se znajdla, vse se najde doma, jst bom svojega isto doma oblekla brez kupljenih stvari, čisto preprosto.

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlično sta skombinirala raznorazne zadevice. Je prav lep gusarček! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ha, ta je pa dobra :)))) očitno se mi poznamo. Sem spoznala vašega gusarčka, ker je bil danes na naših delavnicah v Mravljišču :))))Kok je svet majhen!

    OdgovoriIzbriši
  4. Take (reciklirane) maske so mi zakon! Vidi se, a se je uporabljala domišljija, pa še boljše je, ker ni ”vkalupljen” ;)

    Super strašni gusar! Argggrrrhhh! :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja, Princeska, tale je pa res dobra!! Tej je stalni gost, če smo doma!! Svet je res mala vas!

    OdgovoriIzbriši
  6. tegale simpatičnega gusarj bi se pa kar težko bala :)...meni so tudi všeč "domači" kostumi

    OdgovoriIzbriši
  7. Kok je pristen tale gusar! Sporoč mu, da ko z ladjo pripluje po reki mimo naše hiše, smo mi taprjazni in mu zmeri lohk ponudmo kej sladkega.
    Tebi pa hvala za vse vzpodbudne komentarje. Lp K

    OdgovoriIzbriši
  8. Dobbr gusarček. In s kakimm užitkom je poziirall :)

    OdgovoriIzbriši
  9. No, res zanimivo :) sem prav vesela. Lepo ga pozdravi. Je vaš Tej drugače zelo fajn fant-se vidi v njem ustvarjalni potencial ;)

    Lahko kdaj pocukaš za rokav, ko ga pripelješ.

    Lepo nedeljo,
    Anja

    OdgovoriIzbriši
  10. men so take maškare najboljše, ko čimveč anjdeš doma oz. narediš sam:))

    kupi lahko vsak.

    Super gusar!

    OdgovoriIzbriši
  11. Odlično narejeno, mali je pa itak cukr! Lp, Moni

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas!! Vaše spodbude mi veliko pomenijo.