petek, 24. september 2010

Ko v tvoj dan posije sonce

Zadnjič sem med brskanjem po netu naletela na nov blog blackbird-bags. Med branjem zasledim naslov Giveaway bags. Uau, torbice, si mislim. Preberem: tri torbice podarim po ključu kdor prej pride, prej melje. Pogledam komentarje in ugotovim, da se je podpisala le ena torbic željna bralka. Saj ne morem verjeti, je to moj srečni dan? Hitro se podpišem, najprej sicer pod rdečo, pa je že šla, nato pa pod rumeno. Rumene še nimam. Se grebem, saj vem, ampak to opravičujem z dejstvom, da sem pod najlepših 10+ navedla, da sem mahnjena na torbice. Mi je pol oproščenega? Torbica je danes že našla pot do mene in takole natovorjena čaka na jutrišnji seminar, ki se ga udeležujem sicer pod službenim okriljem, naslov pa piha meni na dušo Double Doodle Play (poročam):
Kristina, hvala!

Naj povem, da me je v tem mesecu poštar nenadejano razveselil z dvema torbicama. Drugo sem prejela od Andreje. Res sem rojena pod srečno zvezdo!


Imejte se radi!

Maja

14 komentarjev:

  1. Hvala tebi za sodelovanje. Upam, da ti je torbica všeč ter predvsem, da ti bo dobro služila. Ena torbica je še ostala. Ni pa izključeno, da ne bom akcije čez čas ponovila :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ufff... tole je pa prava paša za oči, pa še uporabne so. Si pa res prava srečnica, saj sta obe torbi krasni. Sem namreč tudi sama mahnjena na torbe, ki jih ni nikoli preveč.

    OdgovoriIzbriši
  3. Blagor enim. Jaz imam vedno premalo žakljev za kramo, ki jo tovorim sem in tja. Pri takeli kolekciji prejetih daril gre prenos zagotovo bolje :).

    OdgovoriIzbriši
  4. O vidim, da se tudi ti hvališ z bonbončki. Luštno , so prav slastni:):):)

    OdgovoriIzbriši
  5. prekrasno torba Maja!!!
    I ja sam dobila krasan prsten od Andreje.
    Vas dvije ste prave umjetnice i meni vrlo drage blogerice.
    Pusa i ugodan vikend.

    OdgovoriIzbriši
  6. Naslov tvojega tokratnega bloga je tako optimističen in lep, kot sta torbici... Tista druga se mi zdi, da ti je še bolj pisana na kožo, morda pa se motim? Bodi dobro!

    OdgovoriIzbriši
  7. Pravi lepotički sta, lepo in dobro ju nosi!

    OdgovoriIzbriši
  8. Bravo, bravo!!! Sem vesela zate, ker si dobila tako lepi torbici. Naj ti dobro služita in ti še kdaj prineseta sonček.

    Bodi lepo, Tanaj

    OdgovoriIzbriši
  9. Hi, Maja,
    thank for your kind comment in my blog. Yes, I've been to Slovenia and I loved it!!! Beautiful country. Also your stuff is beautiful. Bravo!

    OdgovoriIzbriši
  10. Srečkica. Prekrasni torbici in čisto prav je, da si se "grebla". Jaz bi se tudi.

    K naslovu tvojega posta pa paše sončna nagrada, ki te čaka na mojem blogu.

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas!! Vaše spodbude mi veliko pomenijo.