nedelja, 2. november 2008

No challenge today...

Sonce, končno! Sem že mislila, da me bo sivina dotolkla. Ne maram sivine, dežja in težkih oblakov. Sonce me napolni z energijo, optimizmom in delovno vnemo. Saj že dolgo vem, da bi morala živeti kje drugje, pa kaj ko vsega pač ne moremo... Morda pa vseeno, nekoč, nekje... 
Saj sanjati je dovoljeno!
 Kot je rekel B. Shaw: till you have a wish, you have a reason for living, satisfaction is death!

Sivini navkljub sem včeraj ustvarjala - ali pa obratno, zaradi ustvarjanja, sem preživela sivino, tako primerno prvonovembersko! Inspiracijo za tegale snežaka sem že pred časom dobila od Deb. Idejo sem le malo spremenila. Na meniju je:
Magnolijin snežak, pobarvan s suhimi barvicami in terpentinom,
papir Figgy pudding od firme Basic grey,
voščilo iz zbirke "Sentiments" od firme Rubber Stampede,
"držalke" so izrezane s Sizzixovo matrico za hroščka,
trakec pa prav običajen iz Levčka v BTC-ju.
Snežko pa je iz moje OBSEŽNE zbirke božičnega kiča.


Ker so bile vošlčilnice v bistvu prav enostavne za izdelovanje, predvsem pa ne preveč zamudne, sem se odločila, da jih naredim za darilo. Še v identično škatlico jih zapakiram, pa bo...


Tale pižamasta pikica pa me je začarala v trgovini Unikhobby. Njena avtorica je Tove Svartkjoennli in ima meni zelo všečne motive. Sploh me vse skandinavsko zelo privlači, predvsem zaradi njihove naravnosti in zvestobe tradiciji, kar se v sedanjem času vse preveč izgublja. Rada imam njihovo skoraj monokromatsko barvno skalo, lesene hišice in preprosto belo pohištvo. Rdeči dodatki ustvarijo toplino in domačnost. 
Pikico sem pobarvala s Pro markerji, jo nalepila na zastonjkarski papir in ji dodala napis, prav tako najden med zakladi na Digiscrapdepotu. Gumbke sem že pred časom naredila iz Fimo mase, trak pa je Maya road. 

Maja

4 komentarji:

  1. Jooj, so kjutkane voscilnice. Tako malo rustikalne, ampak vseeno otrosko pozitivne.
    Sem sla pogledat tudi na blog Debbie, ker si rekla, da si tam dobila navdih, pa moram reci, da mi je tvoja voscilnica bolj vsec, ker je manj oblozena :) Res so ti zelo uspeli snezkoti.
    Se pa z bolho strinjam, jaz tudi malo v to smer razmisljam :)
    LP, tulpika

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovita čestitka je nastala s tem snežakom, mi je kar žal, da ga nisem kupila :)
    Čestitki se prav nič ne vidi, da je dokaj enostavna za izdelavo. No, saj v resnici moraš imeti nekaj opreme in smisla za sestavljanje.
    Tudi pižama deklica je lepa.
    Posebej pa me navdušujejo tvoje postavitve ob fotografiranju. Se vedno potrudiš :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Super čestitke. Tudi sama študiram kako narediti eno lepo in preprosto verzijo čestitke, da bi jo lahko potem "masovno" naredila. :) Enkratno so ti uspeli ti snežaki.

    Lp, Nataša.

    OdgovoriIzbriši
  4. Snežak in Pikica sta dobila lepo ozadje in družbo na čestitki. Všeč so mi barve in postavitev. In še drobni okraski, ki jih postaviš zraven čestitk!

    Lp, Helena

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas!! Vaše spodbude mi veliko pomenijo.