petek, 7. november 2008

Pink Friday!


Razočaranja, ki jih zaradi dela z ljudmi vsak dan doživljam v službi, so vedno večja. Kar veliko energije mi vzame, da se zopet sestavim in najdem voljo in energijo, da se s tem vsak dan znova soočim. Zato mi toliko več pomenijo komentarji in spodbudne besede, ki jih najdem na svojem blogu. Zelo pomembno se mi zdi, da znamo v današnjem svetu, ki ga tako močno zaznamuje egoizem, sebičnost in gonja za denarjem, najti toliko moči in iskreno pohvaliti nekoga za malenkost, ki jo je naredil. Iskreno privoščiti nekomu, da mu je nekaj uspelo, je vedno večja redkost in znak velikega človeka. Resnično sem vesela, da sem v stiku z vami, ki st v vsesplošni noriji sposobni drobne stvari deliti z drugimi.
Tale Tilda je za vse vas in hvala!!

Disappointments I face every day at my work, because I work with people are bigger and bigger every day. It took me a lot of energy to find will and strength to fight this every day. That is why I'm so grateful to find nice words under comments on my blog. I think it is so important that in todays world, so heavily marked by egoism and selfishness, we all can find strength to sincerely praise someone for a small did he or she has done. To be honestly glad for somebody else, who has achieved something nice is rare and a sign of a great Man.
I'm so glad to be in touch for all of you who are in this mad world still capable of sharing with others.
Thank you! This Tilda is for all of you!

Maja   


15 komentarjev:

  1. Ravno to Tildo sem danes že občudovala na nekem tujem blogu. Bi jo kupila, ne bi? :)
    Tako kot tebi, je tudi meni ustvarjanje sprostitev po stresnem delu v službi.
    Tvoji rezultati so čudoviti, kar nadaljuje tako :) Sploh tale barvna kombinacija mi je zelo všeč.

    OdgovoriIzbriši
  2. Oh she is so pretty and great colours. Thanks for joining in the CCT challenge

    OdgovoriIzbriši
  3. Cudovito Tildiko si naredila (tudi meni je motiv izjemno simpaticen), in hvala ti, da si jo poklonila nam :)) Se pravi, tudi meni :)))
    Mislim, da je trenutno vse se bolj napeto zaradi krize, tako da se testirajo zivci in karakter.
    Včasih pomaga, če si zmožen malo obrniti zorni kot gledanja (en clanek sem danes prebrala, ki ima naslov Kdor nadira, je v stiski), globoko vdihniti, pustiti, da kaj pri drugem uhlju gre ven, in ko prides domov, ustvariti kaksno taksno lepoticko, kot si jo ti:)
    Don't stop :)
    LP, tulpika

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala vsem enako mislečim! Saj ne, da preziram ostale, samo prija prebrati kakšno lepo...

    OdgovoriIzbriši
  5. Maja,

    tvoj blog mi je vsak dan nov navdih. Obiščem ga zelo pogosto. Včasih si pogledam tudi tvoje stare poste, enostavno zato, da se v tem čudnem času odpočijem učke, da si ogledam lepe stvari, ki jih izdeluješ. Ni vse grdo in sivo. Upam, da boš še dolgo vstrajala.

    OdgovoriIzbriši
  6. Krasna Tilda. Ta barvna kombinacija mi je vsakič, ko jo vidim, bolj všeč.

    Lp Nataša.

    OdgovoriIzbriši
  7. Se strinjam s teboj. Zato pa imamo bloge, da se sprostimo, pogovorimo....kakšen krat tudi razjezimo. To so naši svetovi, ki jh rade volje delimo z ostalimi. Ti kar vztrajaj, vsak tvoj izdelek je nekaj posebnega in tale Tilda je samo še pika na i. Meni je v trenutku zaigralo srce, ko sem jo zagledala. I like pink!

    OdgovoriIzbriši
  8. Lušna Tildika. Me veseli, da ti blog pomeni sprostitev. Objavljaš pa tako prijetne stvari, da jih človek mora pohvaliti. Mogoče se še nisem vpisala pri tebi, a kaj, ko vsak dan odkrijem toliko novih lepot. Si pa že nekaj dni med mojimi priljubljeneimi povezavami :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Ful lepa Tildi, upam, da si se ob ustvarjanju le-te že malo pomirila in boš lahko lažje šla novim zmagam naproti. Sicer pa je pred nami vikend in lahko službo (upam da niamš delovne sobote) daš malo na stranski tir. Pozdravček, Dekca

    OdgovoriIzbriši
  10. Zopet ena čudovita čestitka izpod tvojih rok, ki ni pomirila samo tebe po stresnem tednu ampak tudi vse nas, za katere si jo namenila!!!

    Hvala!!!!

    OdgovoriIzbriši
  11. Ljudje, ki drugim ljudem življenje otežujejo iz zlobe, zavisti in podobnih negativnih vzgibov, niso vredni naše pozornosti, kaj šele tega, da bi o njih razmišljali ali da bi nas zaradi njih karkoli skrbelo.
    Pomembno je, da najdemo lastno ravnotežje v tem čudnem svetu, da imamo moč za tisto, kar je za nas pomembno, in da po svojih močeh ne zanemarimo vsega ostalega, kar je pomembno na splošno.
    Meni se zdi ukvarjanje z ročnim, ustvarjalnim delom pomembno tudi zato, ker se vanj zatekamo, da bi se sprostili v napetih trenutkih, ki bi, če tega ne bi storili, negativno vplivali na naše najbližje, če pa k "delu" povabimo tudi njih, se znajo trenutki preleviti v najdragocenejše v naših življenjih.
    Bye, Kitty

    OdgovoriIzbriši
  12. Kitty, to si pa čudovito napisala!!

    OdgovoriIzbriši
  13. :) čudovita čestitka, z zelo všečno barvno kombinacijo.

    O delu z ljudmi ... po eni strani je lepo - spoznavaš nove ljudi, od njih se lahko naučiš veliko dobrega, ... po drugi strani pa je izjemno stresno, sploh če nismo sposobni hitrega pozabljanja tistih trenutkov, ki so nam zarezali v srce.

    Jaz že od prvega letnika na faksu (ojoj, kolk je to daaaaaleč) načrtno in prav zaradi vseh negativnih stvari, ki so se kopičile okoli mene, zelo rada posvetim kakšno urico na dan sebi in to samo sebi. Takrat ustvarjam, slikam, rišem, hrčkam, pospravljam in prestavljam svoje stvari, ... karkoli, samo da sem sama in da lahko temeljito razmislim o stvareh, ki me pestijo. Res pomaga.

    OdgovoriIzbriši
  14. Veš kater citat mi je trenutno najbolj všeč: Naj gredo nekam, če ne razumejo štosa! Besede so seveda iz Mamme mie, ki je moj naboj energije. Saj je morda malo trapasto, da se človek obrača na film, ampak v njem je resnično toliko strpnosti, toliko energije, toliko volje do življenja, da enostavno ne moreš ostati dobrodušen. Vsi se sprejemajo take kot so. Zato mi je tako všeč. Vsak je točno tak kot je, brez sprenevedanja, brez pretvarjanja, brez opravljanja. Tak svet bi si želela. In poskušam ga ustvarjati v svoji bližnji okolici. Kaj me briga kaj si mislijo, delam dobro in trudim se po svojih najboljših močeh.

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas!! Vaše spodbude mi veliko pomenijo.