petek, 20. februar 2009

Ta teden me je zamikalo, da bi delala kaj dugega kot nakit. Da potrebujem VELIKO škatel, kamor odlagam izdelke in semi izdelke je jasno. To leseno škatlo sem pred novim letom kupila v Lidlu. Namenjena je sicer shranjevanju čaja, ampak... Čas je, da dobi novo podobo.
Po transformaciji izgleda takole. Kar precej sem se namučila z njo, saj je bila polakirana in sem lak težko zbrusila. Bela kar ni hotela postati bela. Pokrov je poservetkan, prtički so kupljeni v Butlersu. Okrasne "šive" sem narisala z gel pisali.

Ta teden me je mučila huda nespečnost (saj ne, da me kdaj ne bi, kaj bo šele, ko bom v meni.) Brskanje po tujih blogih mi krajša noči. Odkrila sem kar nekaj zanimivih strani portugalskih ustvarjalk in ustvarjalcev. Tisti, ki vas zanima naravni material, ne smete izpustiti tegale naslova. Filcarke boste našle ideje pri Soni Morgado. Ne smete pa izpustiti še vil in vilinčkov

Z veseljem pa lahko povem, da se je tudi Kristina, ki sem jo že večkrat omenila, odločila, da svoje umetnije deli z nami. Ker vem, da se sama ne bo pohvalila, lahko rečem, da jo tisti, ki spremljate revijo Unikat gotovo poznate po njenih rednih prispevkih o različnih tehnikah obdelave polymer claya. Občodujem jo, da pri svojih štirih hčerah, naporni službi in ostalih družinskih obveznostih najde čas ne samo za ustvarjanje iz polija, pač pa še za branje štirih knjig na enkrat, objavljanje v revijah, kuhanje, pečenje, papirčkanje, da o tem, da je na tekočem z vsemi blogi niti ne govorim. Kdaj spiš? 

Maja

8 komentarjev:

  1. Si v nulo spedenala tole škatlico. Pa saj za lep nakit, mora biti tudi škatlica lepa :))

    OdgovoriIzbriši
  2. Svetovna škatla, Maja! No o meni si se pa kar preveč razpisala. Stokrat hvala za prijazne besede, ki pogrejejo srce in omembo-reklamo, sama pa veš, da nisem kakšna super womanka .Hvala!

    OdgovoriIzbriši
  3. Verjamem, da si se namučila, ampak škatla je fantastična (lep vzorček). Prav zanima me kakšen lep nakit bo notri spravljen. Lp!

    OdgovoriIzbriši
  4. Uau... tale škatlica je dobila pa čisto novo podobo, prav super zgleda.

    OdgovoriIzbriši
  5. UF krasna škatla!! Sem prepričana da bodo v njej tudi same krasote!!!

    OdgovoriIzbriši
  6. Ču-do-vi-to ti je uspela! Črno-bela megastična kombinacija. In tisti črno-beli paisley ... mmmmm :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Super predelava. Meni je tudi to servetkanje po lesenih škatlicah najbolj všeč. :)
    Lp, Nataša.

    OdgovoriIzbriši
  8. OOO, krasno. A veš, da mam jaz čist enako škatlo in sem jo tudi uporabila za perlice :)
    Nisem pa je prebarvala (ŠE!), ker ni bilo še prave ideje glede vzorčka, nočem pa akj zafušat :) tebi ej pa super uspelo.

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas!! Vaše spodbude mi veliko pomenijo.