torek, 16. februar 2010

Čas za zahvalo
Čas je, da se vam zahvalim. Na nek način oddolžim za podporo v zadnjih dveh mesecih. Vem, da se bom ponavljala, ampak vaši komentarji so mi pomagali, da sem ostala pri pameti. Kadarkoli mi je bilo težko, sem sedla za računalnik, odprla komentarje in se izgubila v vaših besedah. Vse skupaj ste čudovita druščina in zelo sem hvaležna, da vas "imam" in "poznam".

Komplet z zgornjih slik je namenjen eni izmed vas. Sestavljen je iz notesa, mini denarnice in peresnice. Nastajal je kar nekaj časa, saj se filcanja šele učim, ampak nastajal je z namenom. Z namenom, da ga podarim. Verjemite mi, da sem vanj vlila ogromno ljubezni in hvaležnosti. Tudi barve sem izbrala z namenom: rdečo, ker je znak življenja, belo, ker je znak miru in zeleno, ki je nekakšen moj zaščitni znak.

Darilo je namenjeno vsem, ki spremljate moj blog: tako blogericam, kot tistim, ki bloga nimate, pa vseeno puščate komentarje in s tem ohranjate pri življenju Polipap, mene pa navdajate z veseljem. Vse, kar morate narediti je, da se "pofočkate" - pustite komentar in to je to! Ker pa je altruizem lepa čednost, lahko blogerice novičko o njem tudi razširite. Namenjen je tudi tistim onkraj meja naše državice, skratka vsem, ki kdaj zaidete k meni.

Žrebala bom 28. februarja. Takrat se zame konča zima! Marec je že eden izmed mesecev, ki mi je ljub. Rada opazujem začetek življenja. Navdaja me z optimizmom in dobro voljo!

"The air is like a butterfly
With frail blue wings.
The happy earth looks at the sky
And sings."

- Joyce Kilmer, Spring

This is my Give away. Please, feel free to enter, just simply leave a comment!!

Maja
54 komentarjev:

 1. Pozdravljena, moram reči, da že kar nekaj časa spremljam tvoj blog, komentiram pa prvič. V službi najprej hitro skočim na blog in preverim novičke pri ostalih.Tole tvoje filcanje me že dolgo mantra, ko vidim kako lepe izdelke delaš, mislim, da bom tudi sama poskusila, mogoče te povprašam še za kak nasvet kako se zadeve lotiti.
  Lep pozdrav,

  Glorija

  OdgovoriIzbriši
 2. No, da se še jaz dodam na seznam za ta čudovit komplet.

  Veš Maja, zelo rada pogledam tvoj blog, ker vse narediš z okusom. Ni preveč barvito, je umirjeno, če pa je že pisano, pa je to res z okusom.... Ne vem kako bi opisala še drugače... Ni prenasičeno! Mislim da je to pravi izraz ;)
  Pa še vedno kaj zanimivega napišeš. ;)

  Drugače pa zdej toliko bolj razumeš rek: "Za dežjem vedno posije sonček."
  Če še ni tistega pravega sončka, pa bo slej ko prej prišel ;)

  Upam, da bom srečnica!!! ;)

  OdgovoriIzbriši
 3. Kakšne lepote in s tako lepim spremnim besedilom!

  Pošiljam ti topel pozdrav in se ti pridružujem v pričakovanju sončka, ptičjega petja, brstenja, pomladi...

  OdgovoriIzbriši
 4. Se vidi, da je v izdelku ogromno truda in ljubezni, čudovito darilo je, in čudovito darilo je že to, da nam pokažeš svoje izdelke in deliš z nami svoje misli.

  OdgovoriIzbriši
 5. prelepa darilca!vedno rada pogledam tvoje nove izdelke.filcanja sem se pa tudi jaz učila pri alji venturini, pa trenutno nekako ne pride na vrsto ;)

  OdgovoriIzbriši
 6. Maja, tvoj blog mi ponuja mir. Tvoji izdelki prestavljajo čistino na kateri najdem mir. Vesela sem tudi, če ti kdaj moje besede pomagajo čez težek dan. Rada dajem tisto kar dobivam.

  Bodi lepo, Tanja

  OdgovoriIzbriši
 7. Kompletek je prav kljutkan.
  Vendar pa vedi , da rada pogledam k tebi, kaj povem, komentiram in se napasem; ker pri "tebi" je luštno in zanimivo.
  A bo res 28. februarja začetek pomladi? Upam , da res - hočem sonce, želim si toplote, zelenja, ptičkov,.....

  OdgovoriIzbriši
 8. te bom držala za besedo da je 28.2. konec zime :)

  OdgovoriIzbriši
 9. Maja, tudi jaz sem vesela, da poznam tebe, pa čeprav samo tako preko bloga. ;)
  Komplet pa je prekrasen in verjamem, da je v njem veliko ljubezni!
  Ah ... srečna tista, ki ga bo dobila.

  OdgovoriIzbriši
 10. Krasen kompletek, tako kot je krasno in dovršeno vse, česar se lotiš. Imaš tisti "touch", da narediš estetsko dovršen izdelek, zato tvoj blog vedno z veseljem in nekim pričakovanjem obiščem.

  Hvala ker si.

  OdgovoriIzbriši
 11. Čudovit kompletek, ki bi ga bila vesela vsaka od nas. Že pogledat ga je pravi balzam za učke.
  Naj ti branje komentarjev še naprej prikliče sonček v srce.
  Saj ga bo zdaj tudi pomlad prinesla.

  OdgovoriIzbriši
 12. Čudovit komplet si naredila :) Sem v vrsti zanj! Pa držim pesti, da se 28.2. res začne pomlad.

  OdgovoriIzbriši
 13. Vedno se rada ustavim pri tebi in preberem, kar si napisala in napasem oči na čudovitih izdelkih. Oboje - besede in izdelki so mi zelo všeč. Znaš izbrati besede, da nagovorijo vse, ki te spremljamo!

  Lepo bodi!

  OdgovoriIzbriši
 14. Ja, res imaš 'magic touch'. Ni tvojega izdelka, ki mi ne bi bil všeč. In ta komplet je ponoven dokaz, kako znaš združiti prekrasno filcanje s toplo besedo. Ja, tudi tu si prava umetnica. V besedah. Prav zato je tvoj blog vreden dvakratnega občudovanja - zadovolji tako oči kot duha. Prav zato se rada vračam v tvoj polipa kotiček. In povrh vsega si še krasna punca!
  p.s. držim te za besedo o koncu zime :-)

  OdgovoriIzbriši
 15. Jaz takoj podpišem tisto o koncu zime! Perfekten kompletek si zložila skupaj in točno vem, koliko si se namučila s filcanjem. To, da ga podarjaš, hmm, kaj bi licemerili, fajn je, prav z veseljem bi bila izžrebana :)

  OdgovoriIzbriši
 16. oila!
  rada slišim, da je nekomu lažjo tudi z mojo pomočjo. zelo rada se ustavim na tvojem blogu in preberem tvoje besede. pa seveda napasem svoje učke na tvojih čudovitih izdelkih.
  imej se lepo pa uživaj v pričakovanju pomladi.
  teya

  OdgovoriIzbriši
 17. Jaz sem pa vesela, da si se pobrala!
  Če smo vsaj malo pomagale, je to veliko!:)Na "zadnji dan zime" bom sicer na smučanju, a se bom potrudila da preverim, če me je doletela sreča in se mi je nasmehnila pomlad :) Meni kompletek deluje kot pomlad :)

  OdgovoriIzbriši
 18. Tvoj blog je zame prava inspiracija, saj si mojstrica v različnih tehnikah in z veseljem rada pogledam tvoje izdelke. Tvoje pozitivne misli, pa me spravijo pokonci v težkih dneh. Lepo te je brati in pokukati na tvoj blog.

  Tale lep in mehak kompletek je pa prava paša za oči.

  OdgovoriIzbriši
 19. Super izdelki, kot ponavadi. Seveda bi jih rada dobila, pa tudi če ne, že na fotki jih je čudovito gledati.

  OdgovoriIzbriši
 20. tole si pa tako lepo napisala :)
  izdelki so pa tut čudoviti -kot vedno

  OdgovoriIzbriši
 21. Tudi jaz se ti pridružujem, saj komaj čakam, da je konec zime, brrrrr!
  Drugače pa, tvoji izdelki in tvoje pisanje mi je zelo ljubo, slednje verjetno zato, ker sem bolj redkobesedna pri pisanju, drugače sicer ne. Zanimivo kaj?!
  Vse dobro ti želim :-))

  OdgovoriIzbriši
 22. Z velikim pričakovanjem sem čakala kdaj se bo pojavil ta bonbonček. Zelo lep, preprost, ampak nekaj posebnega.

  Marec pa imam tudi jaz zelo rada, saj je moj mesec.

  OdgovoriIzbriši
 23. da se fočkam!ostalo ti pa tako in tako povem "v živo"!

  OdgovoriIzbriši
 24. Kakšen lep kompletek. Tak zimsko pomladni. Topel. Vesela sem, da ga boš podarila eni izmed nas, čeprav bi vseeno pogledala na tvoj blog. Vedno pogledam, ko imaš novo objavo.

  OdgovoriIzbriši
 25. Maja, vesela sem, da te naše besede "dvignejo". Potem je namen dosežen. In še bolj sem vesela, da se ne daš, da si borec, kljub vsem hudim trenutkom, ki so za tabo.
  Pri tebi definitivno drži rek "kar te ne ubije, te krepi". Verjamem v to.

  Kompletek je čudovit in katera koli ga bo prejela, bo presrečna.
  Tole filcanje ti gre res super. No, pa ne samo filcanje. Vse, česar se lotiš.

  Užitek je pokukati na tvoj blog. Resnično.

  Uživaj svoj dan.


  Sandra

  OdgovoriIzbriši
 26. Tvoje roke, tvoje misli, tvoja ispiracija.... Vse se je zlilo v prekrasen trojček. Vsak bi si ga želel! Filcanje ti gre kot po maslu in s tvojimi idejami nastajajo mehke poslastice. Sem že not!!!!

  OdgovoriIzbriši
 27. To, da sem tvoja oboževalka je itak jasno :-) Ko včasih kaj razlagam mojemu o kakšnem izdelku ali komentarju, ki mi je bil posebej všeč ali pri srcu, mu velikokrat rečem: 'Saj veš, pri Maji, ko ima svetovni blog, s takimi super izdelki' - in zdaj že ve o kom govorim :-) Ne bom kaj izgubljala besed. Bila bi presrečna, če bi imela v roki ta tvoj kompletek in z veseljem bom širila glas, naj še drugi vidijo, kako je pri tebi lepo.

  OdgovoriIzbriši
 28. Zelo lep kompletek si naredila in z beseljem bi postala njegova lastnica ;)).


  Rada pokukam k tebi ker so tvoji izdelki nekaj posebnega in napisane besede napisane tako , kot bi sama zelo rada znala pa mi ne uspe.


  Pomlad pa naj le pride pričakujemo jo.......

  OdgovoriIzbriši
 29. Pomlad je pred vrati. Tudi s tem tvojim kompletom,prekrasen je.Ostani taka še naprej, zmeraj rada pokukam k tebi!

  OdgovoriIzbriši
 30. Krasni, krasni izdelki.
  Tudi sama ustvarjam in vedno najdem navdih pri tebi.
  Veliko ustvarjalnega navdiha še naprej!

  OdgovoriIzbriši
 31. To tvoje filcanje spremljam že od začetka (ne vem pa, če sem kaj komentirala) in ti gre zelo dobro od rok. Tako kot vse ostalo, kar objaviš tu. Res si napasem oči ob gledanju tvojih izdelkov.
  Se ti tudi pridružujem v težkem pričakovanju pomladi. Saj se bliža, vem, da se, ker so zadnjič ptice na vrtu že malo "drugače" pele. :)

  Upam, da mi bo žreb naklonjen. ;)

  OdgovoriIzbriši
 32. Zaradi vse ljubezni, ki so jo vložila v ta izdelek, si res želim, da bi prišel do mene.

  Pridružujem se ti v tvojem pričakovanju pomladi, sončka, ptičjega petja in brstenja narave.

  OdgovoriIzbriši
 33. Lepo je priti na tvoj blog, pogledati lepe izdelke in še kaj prebrat ter malo pokomentirati. Spet si naredila prelep komplet. Pozdravček :)

  OdgovoriIzbriši
 34. Pridružujem se tekmi za pomladne trojčke, hkrati pa ne morem mimo tega, da ne pohvalim vašo dnevno sobo -perfektna zamisel, odprt prostor, umirjene barve,kamin pa itak.. fantastično in okusno. Tukaj si človek najbrž res spočije. Res si vsestranska!
  LP, Danijela

  OdgovoriIzbriši
 35. Ku ku, sem že tu! Pošiljam poljubček, tud sama imam rada marec!

  OdgovoriIzbriši
 36. Maja, tudi jaz te podpiram in sem vesela, da imamo med seboj umetnice kot si ti. Sama sem popoln antitalent za kakršnokoli ročno delo, zato še toliko bolj z veseljem podpiram dekletca, kot si TI.

  Še naprej lepo ustvarjaj,

  Marjana

  OdgovoriIzbriši
 37. Majči vedno bomo tukaj zate:*****
  Drži se še naprej!

  OdgovoriIzbriši
 38. krasen blog, čudoviti izdelki in sedaj še bonbončeK :)se kar pridružim vsem , ki upajo nanj.
  LP in veliko lepih izdelkov še naprej

  OdgovoriIzbriši
 39. Maja, hvala. Za prijazne besede in krasno darilo. Zelo je lepo in res je videti, da je narejeno z ljubeznijo. Prav sebično držim pesti zase.

  OdgovoriIzbriši
 40. ooooo, kaj takega bi bilo pa greh izpustiti. Hvala za priložnost, da bo mogoče moj. Tvoj blog vedno z veseljem rada pogledam in preslinim vse kar si ustvarila. Le tako naprej :)

  OdgovoriIzbriši
 41. Jaz sem te "odkrila" danes, ko sem bila tako kot vsak dan na obisku pri Moi :o)))

  Čudoviti izdelki, tako nežni in čudovite barve, ki bodo zagotovo priklicale pomlad.

  In verjamem, da je v njih nota velike ustvarjalne ljubezni - naj bo tako tudi naprej ...

  ... Sreča ni v glavi in ne v daljavi,
  ne v žepu ali pod palcem zaklad, sreča je, ČE SE DELO DOBRO OPRAVI in če imaš NKOGA RAD ...

  Tako je zapisal Tone Pavček in najbrž se z njim strinjaš tudi ti.

  Vse dobro ...

  OdgovoriIzbriši
 42. Kar ne morem verejeti, da sem takole pozna!?!

  Pošiljam ti topel pozdrav in predvsem me veseli, da greš dalje. Rada spremljam tvoj blog. Je med tistimi, kamor najraje pokukam in se naslajam, občudujem.....

  Lepo presenečenje si nam pripravila. Hvala zanj in tudi za tvoj blog.

  OdgovoriIzbriši
 43. Kaj naj rečem, Maja?! Mislim, da že vse veš - da pridem vsak dan na tvoj blog, da obožujem tvoje izdelke, da se učim o življenju iz tvojih besed. Še kakšen tvoj izdelek bo vsekakor krasna inspiracija za ustvarjanje, pogum, moč, toplino v srcu. Sicer pa se mi že sedaj zdi, da sem od tebe dobila veliko. Hvala in srečno!

  OdgovoriIzbriši
 44. Draga moja!

  Tudi jaz čakam pomladi, zaradi tistih malih zvončkov ob stezi, zaradi prvih trobentic, ptičjega ščebetanja, sonca... In zato ti na tem mestu pošiljam prisrčen pozdrav ter ponovno pohvalo tvojim krasotam... Vse dobro želim!

  OdgovoriIzbriši
 45. Veš, pa tudi nam je lažje, ko si ti boljše :)

  OdgovoriIzbriši
 46. Maja,
  the world around us won't stop turning for any reason, but for your art it at least takes a breath. Keep up the good work!;)

  OdgovoriIzbriši
 47. Avtor je odstranil ta komentar.

  OdgovoriIzbriši
 48. ojoj.. sem že čisto na koncu vrste, čestitam ti k tako lepemu blogu pa izdelkom, sem ravnokar ogledovala tvoje lepote, čudovite stvari delaš..

  OdgovoriIzbriši
 49. Nikoli ne izpustim tvoje objave. Tvoji izdelki so mi pogosto navdih za kakšno idejo, tvoje besede pogosto ostanejo z mano, tudi, ko blog že davno zapustim. Hvala, ker deliš z nami.

  OdgovoriIzbriši
 50. Pri tebi ni bilo pričakovati kaj drugega, kot naval na tole sladko darilce :) Jaz se bom tudi "uštulila", čeravno ne komentiram vedno vseh tvojih izdelkov, vedno jih pa pogledam.
  Hvala, da boš obdarila eno izmed nas.

  OdgovoriIzbriši
 51. O kakšna lepa nagradica :-)
  Se postavljam v vrsto :-)))

  OdgovoriIzbriši
 52. Prekrasen trojček! Preprosto čudovit....mojstrica si!

  OdgovoriIzbriši
 53. Pripravila si krasno darilo, kjer je opazit veliko vložene energije.

  Le pogumno naprej. :)

  OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas!! Vaše spodbude mi veliko pomenijo.