četrtek, 11. februar 2010

Da jih ne bo zeblo...

Mišljeno je bilo kot ovitek za notes... Ker pa nisem računala, da se bo filc toliko skrčil, je nastal ovitek za knjige... Da jih ne bo v tej hudi zimi preveč zeblo...
... Zima je res huda...Saj mi je belina načeloma všeč, predvsem decembra, ko se bliža Božič... sedaj pa bi mi že prav prijal pogled na krokuse in trobentice... Pa tudi kaj sonca ne bi bilo odveč... Res mi ne paše, da za dobrih 30km porabim uro in pol. In da mi na križišču na sprednjo šipo v avtu pade cela gora snega s semaforja, da se tako ustrašim, da mi crkne avto in potem še nekaj časa ne pridem k sebi in mi vsi histeriki trobijo kot da se jim mudi na poroko... pa tudi drgnenje ledu s šip na avtu vsako jutro je že duhamorno...sploh če zaspiš in se ti MUDI v službo... Se danes preveč pritožujem? Dajte mi malo sonca, pa se ne bom več:-)

Lep pozdrav,
Tečka Maja

20 komentarjev:

  1. oooo fletno :D
    tole bi pa rabila za na trolo....glavna bi bla :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Se strinjam s tabo, da bi bilo takšno vreme kot naročeno, če bi se zdaj bližal božič in novo leto. Ampak ... Je vseeno tu še februar. Saj bo, saj bo :)

    Kožušček za knjigo je krasen!

    OdgovoriIzbriši
  3. Za to pa sem na glas zavzdihnila, ooo, kak pa je to lepo. Sem se v trenutku videla s knjigo v roki, ki je ovita v ta prečudovit ovitek in bi me lepo božala po rokah.

    Ja, s takim tečnarjenjem pa se ti kar pridružim. Tudi jaz imam rada sneg, ampak ne, kadar je povezan s februarjem in še kasneje. Tudi meni že manjka sonca in taki dnevi me vedno navdajajo z občutkom, da ne bo več sonca. Ampak, malo bo še potrebno potrpeti, ni druge.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ovitek je super, pa rokice bo grel.
    Težave, ki spremljajo sneg imam pa tudi jaz že dosti.
    Saj bo hitro pomlad in bomo pozabili na vse te nevšečnosti.

    OdgovoriIzbriši
  5. Zelo kjut knjižno oblačilce za hladne zimske dni.

    Sem enih tistih, ki uživamo na snegu, pa četudi pada aprila. Tudi zjutraj mi ni problem odkidat, da se lahko z avtom odpeljem iz garaže. Glede na to, kako se igramo z okoljem, verjetno ne bomo več dolgo priviligirani z vsemi 4 letnimi časi. Zato uživajmo, dokler še lahko.
    Strinjam se, da je vožnja v službo lahko prava muka, če porabimo 3x več časa kot običajno.

    OdgovoriIzbriši
  6. Zelo posrečen ovitek! takšen čaroben notesnik mi deluje.

    OdgovoriIzbriši
  7. Sonca danes nimam, lahko pa pogledaš moje zvončke, če te bodo spaili kaj v boljšo voljo :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Aja, ovitek pa pozabila komentirat. Čisto si padla v to filcanje. In to uspešno :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Tak mehak in prijazen in kot bi skrival množico pra starih skrivnosti in modrosti....deluje.

    Pa sploh nisi tečna!
    Potem smo pač tečni te dni v večini, če tvojo izjavo vzamemo resno.

    OdgovoriIzbriši
  10. Mislim, da smo že vse po vrsti tečne in site kidanja in vstajanja prej, da si ščistiš avto in strahu, če bo tvoj avto pravočasno vstavil in če bo avto za tabo pravočasno vstavil ;)
    Pa saj ne more biti daleč -> pomlad ;)

    Ovitek pa je tak mehek. Super!

    OdgovoriIzbriši
  11. lep ovitek. kar se pa snega in zime tiče jo imam za letot čisto dovolj. in če bi bilo zdajle poletje in 30 stopinj v senci bi bilo že kar malo pozno kar se mene tiče :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Maja, ti si tak sonček, da tudi ko si tečka, izžarevaš toplino.
    Sneg se bo pa stopil, počasi, ampak zihr:)Do takrat pa tvojih knjigic zagotovo ne bo zeblo.
    LP Dekca

    OdgovoriIzbriši
  13. Za branje knjig imam zdaj več časa...ovitek cortkan, še dobro da knjige ne bo zeblo...
    O parkiranju okoli poliklinike pa ne bi izgubljala besed. Vsak dan doživljam podvige take in drugačne, ampak na koncu zmagam. Tako bomo kmalu zmagali, ko bo posijal sonček, samo upati je treba!!Pridružujem se tvojemu klubu!

    OdgovoriIzbriši
  14. Pa kaj se ne spomniš - oblekca za knjigo. Krasna je!

    Kar pa se snega tiče, ga imam tudi že rahlo dovolj. Čeprav smo s tole zadnjo pošiljko dobro prišli skozi, imamo pa v zameno tako pošastno burjo, da dela na enem koncu polmetrske zamete, par korakov stran pa je pometeno u nulo. Seveda so zameti ravno tam, kjer jih je najmanj treba :-) Pa da je enoprostorc na AC kot jadrnica in da ga komaj držim v željeni smer ... to je že druga zgodba :-)Pa saj bo kmalu kaj sončka.

    OdgovoriIzbriši
  15. Lepo si poskrbela za knjige.Kar se pa tega snega tiče in zime , imava popolnoma enako mnenje.Kar je preveč , je pa res preveč, a ne:):)

    OdgovoriIzbriši
  16. hm. seveda je prav, da si naredila plašček oblekicam. misliš, da če bi poskusila s kopalkami, bi prišlo poletje kaj prej? :) zagotovo bi.

    OdgovoriIzbriši
  17. Maja strinjam se z vsem kar si napisala. Tudi jaz že težko pričakujem pomlad, ampak zima še kar ne odneha. Ni mi všeč. :( Ampak tako pač je. Knjiga je pa prav simpatična s tvojim toplim oblačilcem. ;)

    OdgovoriIzbriši
  18. Oh, oh, je lep ovitek. Če je za rokovnik premajhen, si pa rokovnik za notri sešij, ne? :) Ali pa dnevnik. Ali pa naredi še enega, da bodo platnice za šivan dnevnik :) Ali pa ... ali pa ga uporabljaj kot ovitek za knjigo, kot si se namenila ;)

    OdgovoriIzbriši
  19. Super ovitek, že ob pogledu nanj postane človeku toplo.
    Jaz pa imam privilegij, da lahko grem v službo peš, pa mi ne sneg ne pride ravno do živega :))

    OdgovoriIzbriši
  20. Oh, kako lep vzorček :)

    Tole filcanje ti gre pa res dobro od rok :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas!! Vaše spodbude mi veliko pomenijo.