nedelja, 21. februar 2010

Peony's diary







Tokratni izziv so mi predstavljale potonke. Prijateljica si je zaželela darilo za prijateljico. Ta ima rada rože in piše dnevnik. Res izziv: rože so vendar pisane, meni pa pisano ne leži... Striček Google je na netu našel samo eno sliko, ki mi je bila všeč, ampak k njej ni pasalo popolnoma nič. Vse ostalo pisano, takšno iz koledarjev... Ne bi bila jaz, če ne bi prav vsega podredila svojemu stilu in svojemu okusu. Lahko bi rekli, da sem zvesta sama sebi, čeprav je zato pot včasih bolj trnova (lahko pa bi rekli, da sem trmasta... vse je stvar definicije...). Tako sem enostavno barvno fotografijo obdelala v iPhoto programu: jo spremenila v črno belo in ji dodala sephia odtenek... Potem je šlo vse lažje. Ves papir, z izjemo tistega s starinsko pisavo, ki je kupljen, je ročno postaran, tudi moji prsti sedaj nosijo odtenke vintage photo in antique linen (in jutri je služba). Definicija prijatelja je odtisnjena z odtenkom vintage photo.

Upam samo, da bo izdelek v mojem stilu in po mojem okusu všeč tudi darovalki in obdarovanki.

Maja

26 komentarjev:

  1. Vedno znova nas razveseljuješ s svojimi krasnimi izdelki. Tudi tale dnevnik je med njimi. Mislim, da prijateljica od prijateljice ni držala še česa lepšega - ročno izdelanega.

    OdgovoriIzbriši
  2. Sej , če jim ne bo všeč , ga lahko daš kar meni:):) Meni je zelo všeč!!!!!Kaj všeč, super lep je!!!!

    OdgovoriIzbriši
  3. če ji pa to ne bo všeč,pol pa ne vem...Krasen je:)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ej dvomim, da ji ne bi bilo všeč-še meni bi bilo zelo zeloo, pa čeprav obožujem pisane barve :)))

    OdgovoriIzbriši
  5. Nemogoče ampak res nemogoče, da tole ne bi bilo obdarovanki všeč. Verjamem, da te tvoja prijateljica, ki je to naročila, toliko pozna, da dobro ve, da izpod tvojih rok ne bo nastalo nekaj kičastega. Ampak nekaj res izvrstnega, z veliko mero okusa in tako dovršeno. Blazno mi je všeč tvoj izdelek, to je edini izraz, ki ga najdem, blazno, prečudovito. Odlično si obdelala to fotografijo in izredno lepo paše v celotni izdelek. Prav preseliš se nekam v preteklost in s peresom v roki in s prižgano svečo popisuješ te liste.

    Saj ne boš verjela, ampak danes ponoči sem te sanjala :-))) Prav hecno ko sanjaš nekoga, ki ga ne poznaš. Srečali sva se na avtobusu s katerim naj bi potovale skupaj na en sejem ustvarjalnega materiala (nemogoče:-)), ampak sploh nisi bila takšna kot sem se te predstavljala in celi čas sem razmišljala, da si sploh nisi podobna s podobo na fotografiji (presenetila me je tvoja kričeče rdeča šminka, hecno res. Jo sploh uporabljaš v resnici? Ne bi rekla). Se pa nisva uspeli nič pogovarjat, sem se prej zbudila, ha ha. Prav zabavno.

    OdgovoriIzbriši
  6. prečudovita. meni je vse tole fantazija, in če ne bi že nekaj časa spremljala tvojega (in še kakšnega) bloga, bi menda težko verjela, da je to ročno izdelano... nimam besed.

    OdgovoriIzbriši
  7. Joj, Vladuška, tole bi bilo pa prav zabavno: sejem umetniškega materiala definitivno, rdeča šminka: jok, brate, odpade. Tudi make up mora biti pri meni (tako kot vse) v zemeljskih tonih. Imam bolj temno polt in se mi zdi, da gre to bolj zraven. Mogoče se pa kdaj res srečava! Če te pot zanesev središče naše ljube domovine, se prej javi in si stoodstotno vzamem čas zate!!

    OdgovoriIzbriši
  8. Jaz res upam, da bo prejemnici všeč, meni je itak totalno lepo narejeno!
    Žal se pa res lahko zgodi, da ima obdarovanka drugačen okus, pa ne moreš si kaj pomagat, če je tako. Moji ex. kolegici to sigurno ne bi bilo všeč;)

    OdgovoriIzbriši
  9. O, vidim, da se že moram postaviti v vrsto, ker sem tudi mislila napisat, da če ji ne bo všeč, meni je full, ga jaz z velikim veseljem vzamem ;)
    Super, da si zvesta sebi, navsezadnje je to tvoj izdelek, pisane zveščiče tako dobiš v vsaki bolje založeni papirnici ;)

    OdgovoriIzbriši
  10. Skoraj ne verjamem, da to komu ne bi bilo všeč.
    Krasen dnevnik je.

    OdgovoriIzbriši
  11. tole je pa....uf, mislim, zeeelooo dober vintage.

    OdgovoriIzbriši
  12. Zelo zelo lep dnevnik, zagotovo ji bo všeč :-))

    OdgovoriIzbriši
  13. Najlepši izdelki nastajajo takrat, ko ob njihovem nastajanju uživaš in prav vidi se, da je ta dnevnik res ''tvoj''. Osupljiv je!

    OdgovoriIzbriši
  14. Uf ... v tak dnevnik bi pa imela težave pisat :))) bi ga bolj gledala :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Seveda ji bo tale sanjski dnevnik zelo všeč. Tvoj stil mi je pa zelo všeč in sledi mu še naprej, ker ima veliko oboževalcev :).

    OdgovoriIzbriši
  16. Mislim, da skoraj ni možnosti, da ne bi bil katermu všeč. Je zelo zelo lep, res kar za gledat:)

    OdgovoriIzbriši
  17. No tudi to, da je človek trmat se obrestuje ...tukaj je pravi dokaz :) Krasno!

    OdgovoriIzbriši
  18. Spet enkraten izdelek...z vsemi drobnimi detajli! Krasno!

    OdgovoriIzbriši
  19. Prepričana sem, da bo ta čudovit dnevnik skrival marsikatero skrivnost. Že samo zaradi njega, se je vredno potruditi in vanj napisati kaj lepega.

    Če prijateljici ne bo všeč, se tu zagotovo najde veliko posvojiteljic, ki bi mu dale topel & varen dom. :)

    OdgovoriIzbriši
  20. Beležka/dnevnik je zakon! Všeč mi je ta tvoj vintage stil.

    OdgovoriIzbriši
  21. Dobro delo si opravila, tako da verjamem, da bo obdarovanka zadovoljna!

    OdgovoriIzbriši
  22. zelo lep izdelek. povsem se strinjam, da je najboljše ostati zvest sam sebi, čeprav je včasih težko.

    OdgovoriIzbriši
  23. Res so vsi tvoji blokci, dnevniki, zvezčiči tako krasni, da bi pri meni vsebina ostala verjetno prazna. Neverjetna si!

    OdgovoriIzbriši
  24. Kako čudovit dnevnik si naredila :-)))
    Saj, če ji ne bo všeč, se še jst postavim v vrsto :-)))))

    OdgovoriIzbriši
  25. zelo lep dnevnik. jaz sem sicer za bolj žive-tople barve ampak tudi tega se ne bi branila :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas!! Vaše spodbude mi veliko pomenijo.