sobota, 30. oktober 2010

Altered book page

Danes sem lahko malo samovšečna! Uspelo mi je dokončati prvi del domače naloge, ki smo jo pri Willowing dobili ta teden! Moj prvi "Altered book page" izdelek! Jeeeee! Res sem uživala, kar letelo je iz mene in izdelka se kar ne morem nagledati. Pa saj mi enkrat to lahko oprostite, kdaj pa sem lahko tudi jaz zadovoljna sama s sabo:) Tako mi je všeč, da sem uspela ozadje pobarvati natanko tako, kot sem želela, da mi je nekako uspel tudi transfer, pa sem z njimi na široko skregana, nekako je vse padlo na mesto.

Poleg spodbud, sem za okvir napisala svoje najljubše besede, nekakšne afirmacije, ki si jih ponavljam, ko mi je težko. Sedaj jih bom večkrat prebrala:)

Dovolj samohvaljenja!

Imejte se radi,

Maja


16 komentarjev:

  1. Maja, upravočeno si lahko ponosna na to stran. Res je lepo izpadla. Izbrala pa si taprave spodbudne besede. Sedaj imej to vedno pri roki.

    OdgovoriIzbriši
  2. Res si upravičeno ponosna. Prekrasne stvari prijhjajo izpod tvojih rok. Lepo, vzpodbudno ...

    OdgovoriIzbriši
  3. Prekrasno, jako mi se sviđa, bravoo Maja!

    Pusa i lijep ti vikend želim.

    OdgovoriIzbriši
  4. Res je lepo in prav je da si ponosna!
    Mogoče bi morala še večkrat prebrati te izbrane besede, pa potem ne bi bila tako samokritična in bila večkrat ponosna nase, popolnoma upravičeno!

    OdgovoriIzbriši
  5. Čudovita je, zato ni nič čudnega, da si ponosna sama nase. Mislim, da bi bil vsak ob takemle izdelku.

    OdgovoriIzbriši
  6. Všeč mi je, ko imaš ti sebe rada :) Naredila si res lepo stran, pa čeprav si se držala svoje palete.. ali pa ravno zato :)
    super zgleda.. kako tako stran bi si morala skoraj narest kot sliko in jo imet stalno nekje pred očmi. Se mi zdi, da koristi.
    Mene naloga še čaka.. no, na pol narejeno imam :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Wau, super je izpadla! Upravičeno si ponosna nase.

    OdgovoriIzbriši
  8. To!!!! Super, da si tako zadovoljna in tako je prav. Na vse naše izdelke smo lahko ponosne in moramo biti. Ej, čisto odbita mi je ta tvoja zadeva in zelo mi je všeč.

    OdgovoriIzbriši
  9. Super stran si naredila! Všeč mi je tvoja slikca in močne, pozitive misli in besede ... Prav misliti da, kako smo kot otroci bili brezskrbni, neustrašni, polni energije ... danes pa se ubadamo z notranjimi strahovi in si včasih samo zaradi gotovosti ne upamo narediti koraka vstran ... zato je prav, da zamo spet poiskati otroka v sebi in si upati ...

    OdgovoriIzbriši
  10. Na tako lep izdelek bi bil vsak ponosen in prav je tako. Ko je nekaj izdelano z ljubeznijo, je vedno lepo.

    Bravo!

    OdgovoriIzbriši
  11. Čisto prav je, da si ponosna in nič naj ti ne bo nerodno tega pokazat. Zgleda smo tako vzgojeni, da se ne hvalisamo naokoli, pa bi se upravičeno lahko, ko pa znamo izdelati take umetnine.
    Verjamem da boš to svojo stran v dnevniku večkrat pogledala, saj je polna pozitivnih afirmacij in simbolik, ki te spomnijo na prave vrednote.

    OdgovoriIzbriši
  12. Saj pravim, art journali so finofajna stvar ravno zaradi takih stvari, ker narediš nekaj, kar je čisto samo zate in si lahko sama nase ponosna.

    OdgovoriIzbriši
  13. Zelo lepo si združila likovno in osebno motivacijsko noto.Sicer pa je splošno znano, da ustvarjanje sprošča, zato ti verjamem, da so stvari letele iz tebe.:)

    OdgovoriIzbriši
  14. Samohvala je popolnoma na mestu. Vse paše skupaj. Bravo!

    OdgovoriIzbriši
  15. Maja, to si pa tako lepo ustvarila, kar srce pogreje, res... Remember...

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas!! Vaše spodbude mi veliko pomenijo.