sreda, 19. november 2008

Lady in red


Včeraj sem imela kljub bolezni dokaj produktiven dan. Sedaj vidim, kaj to pomeni, če je človek doma in ima za ustvarjanje na voljo nekaj ur namesto le nekaj ukradenih minut. Tale sedeča Tilda je ena mojih ljubših podob, prav tako kot njena sestrica, ki sem jo porabila za "ne pozabi Tildo". Moram pa reči, da je zadnja pošiljka iz Magnolije nekam čudne kvalitete in kar nekaj odtisov moram narediti, da so jasni in lepi. 
Pobarvala sem jo s Promarkerji, paket pa sem postarala z Vintage photo Distress inkom. Obesek sem dobila iz obsežne Sandrine zbirke. Napis sem napisla kar "na roko". Ozadje je zastonjkarsko, rjavo-bronz papir pa iz trgovine Leonardo v Kranju (Planet Tuš), kjer sem zadnjič na mojem "kičhajkingu", kot jaz temu pravim, odkrila kar nekaj super zadevic. Med drugim ta papir, ki je na voljo še v sivi in zlati barvi, pa rjave bradse, ki sem jih uporabila na sveči (na voljo tudi v rdeči in zlati), pa samolepilne perle (ena je na Herbu). Imajo tudi papirnate rože, perl srčke... Saj zadeve niso tako poceni (od 3 do 4 evre), je pa fino videti jih v eni izmed naših trgovin, ne le na netu.

Maja

5 komentarjev:

  1. Res je cukrček. Pa ta papir z vijugicami je tudi svetoven. Krasna čestitka.

    Lp, Nataša.

    OdgovoriIzbriši
  2. Oooo, zopet ena lepotička. Tokrat v rdeči.
    Želim ti čim hitrejše okrevanje. Pa ne zato, da ne bi več ustvarjala :)
    Vedno rada pokukam k tebi, če je kaj novega :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Oppaaa. Lepotička.

    Kako ti vedno uspe narediti iz parih stvari tako čestitko, da se vse... čisto vse ujema!! Barve.. kot bi jih sproti barvala :)

    Čudovito!

    OdgovoriIzbriši
  4. Meni je pa tvoja beseda všeč! Štej jo za posvojeno ;)
    (Ja, no, jezikoslovka pač, kajčeš.)

    OdgovoriIzbriši
  5. Res prava lepotička. upam, da se kmalu pozdraviš.

    mi je pa ZELO všeč tvoja izpeljanka - kičhajking - fenomenalno!Čisto razumem kaj s tem misliš. :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas!! Vaše spodbude mi veliko pomenijo.