ponedeljek, 10. januar 2011

Tuje perje

Danes se kitim s tujim perjem! S torto, ki sem jo v soboto dobila za rojstni dan. In kaj je pri tem kaj tako posebnega! To, da je prišla izpod moških rok. Ja, prav ste prebrale: MOŠKIH! Spekel mi jo je prijatelj, pa ni slaščičar po poklicu! Takole lepa in slastna je preživela pot iz Primorske. Nismo se je mogli dovolj naobčudovati! Žal njena lepota ni trajala dolgo, saj imamo v hiši čudne prikazni, ki so najbolj lačne ponoči. Zjutraj se sicer ne spomnijo, da so plenjenje opravile one, pri tej torti pa tokrat niso mogle skriti zadovoljnega nasmeška. Kriva sem bila jaz, ker je zvečer nisem nesla v hladilnik in se je revica na pultu sama ponujala!

Dragi G.! Tvoje mojstrovine so res enkratne!! Moram prebrskati J. računalnik, da najdem torto v obliki debla izpred nekaj let! Še vedno sem ti hvaležna, da si me naučil skuhati bešamel. Odkar si mi izdal skrivnost, nima več grudic in moja lazanja je veliko bolj slastna:)
Komaj čakam, da vidim, kaj dobim za 40-ko:)

Radi se imejte!

Maja

18 komentarjev:

  1. To pa je cool torta in moški ti jo je spekel? Vsa čast. Res lepo presenečenje. Bi se zdaj po kosilu zelo prilegel en tak košček.

    OdgovoriIzbriši
  2. Opa! Pohvalno, ker to je pa res lepo darilo ... in predvsem nenavadno za moškega.
    Bravo G!

    OdgovoriIzbriši
  3. Mhmhm izgleda enkratno.In dekoracija z jagodami je carska :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Prekrasna torta!!!
    Pusa.

    OdgovoriIzbriši
  5. Tale pa še mene preko ekrana kliče, da jo poskusim.. kako ne bi nekoga od blizu, ki bi okoli nje hodil.
    Po moje je torta kriva, čist res.. lej, kako naj se normalen človek upre taki lepoti. Tako zelo slastna zgleda.
    Čudovita dekoracija z jagodami. Nikoli ne bi pomislila, da se da kaj takega sploh narest.

    OdgovoriIzbriši
  6. Njami. Mene bi tudi premamila, če bi se ponujala, tako slastna, zapeljiva in očarljiva - pa še ponoči. Ni šans, da bi se zmogla upreti. Čestitke kuharju.

    OdgovoriIzbriši
  7. Uau... zgleda njami in moški nas res znajo presenetit. Nekateri imajo veliko skritih talentov s katerimi nas razveseljujejo.
    Vse najlepše za tvoj minuli praznik in naj se ti izpolni kar si najbolj želiš.

    OdgovoriIzbriši
  8. Uau, pa to je res čudovita dekoracija torte z jagodami. Kar vabijo...Takle ustvarjalni prijatelj pa k tebi Maja čisto paše, zelo lepo te je presenetil. ČUDOVITO!!! LP

    OdgovoriIzbriši
  9. O! lej no... kako cart je okrašena... in če je bila samo četrt tako slastna, kot je lepa, potem... hja, potem bi bilo pa čudno, če bi nočne prikazni obšle te sladkosti :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Jeee, tudi meni bi se prilegel en košček. :) Že videti je slastna, kakšna je šele v resnici. In še moški je imel prste vmes. Če se moški pri čem potrudijo, naredijo tako kot je potrebno :)
    In kakšna je skrivnost bešamela brez grudic? :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Kakšno super darilo, pa še izpod moških rok, ki ni slaščičar po poklicu! Čestitke slaščičarju, tebi pa dober tek, če je še kaj ostalo!

    OdgovoriIzbriši
  12. mmmmmm...torta!!! in še smetana in jagode, je še kaj boljšega?? je!! prijatelj, ki jo zna(!) narediti in še podariti(!)Maja z zamudo VSE NAJBOLJŠE <3 pa še veliko takšnih prijateljev okrog sebe in vse dobro :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Tole pa ni kar tako izpod nekuharskih moških rok!
    Vse pohvale :-))

    OdgovoriIzbriši
  14. Odlično izgleda. Da je bila zeloooo dobra, ne dvomim.
    Čestitke slaščičarju :)

    OdgovoriIzbriši
  15. No vidiš:) Nas običajno mučijo darila za moške! Pa se najde moški, ki naredi fantastično torto!Je pa res , da je sama kriva, kaj pa tako slastno zgleda!:):):) Čist sama si je kriva:):)

    OdgovoriIzbriši
  16. Krasna torta in verjamem, da tudi slastna...taka, da takoj poide :)

    OdgovoriIzbriši
  17. mmmm... izgleda in tudi vrjamem ,da je bila zelo dobra. Čestitke mojstru. Na srečo imam doma takšnega moškega, ki rad kuha in peče :))

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas!! Vaše spodbude mi veliko pomenijo.